Marthe Kveli Valeberg: Det kvinner vil ha

Jenter i hovedstaden er heldige! I flere år har de kunnet glede seg over Marthe Kveli Valebergs spisskunnskap innen sminke, styling og mote. Hun er selvsagt skaperen av MagMaLou, et av Oslos mest omtalte mote- og skjønnhetskonsept. 
Nå...
Les mer
MagMaLou ingress

Brom, Brom

Anders Baasmo Christiansen var ikke en stor råner da han vokste opp på Hamar, men bilfilmen «Børning» fikk frem råneren i han.
Et ulovlig billøp fra Tyrigrava kro i Oppegård til Nordkapp. Ingen regler. Målet er å komme først fre...
Les mer
anders lisiting

Slik påvirkes du av interiøret

Få andre land bruker like mye penger på hjemmet som det vi gjør i Norge. Visste du at det rette interiøret kan resultere i lavere sykefravær, økt trivsel og økt produktivitet?
For interiørblogger Heidi Marie Sperre-Flesland (37...
Les mer
interior lisiting

Snakkende plagg

Tok du den svarte Levis buksen og den lilla H&M t-skjorten på bevisst eller røsket du dem med deg i farten? Har du tenkt over signalene du sender til omverdenen?
Klær er ikke noe vi bare bruker for å dekke kroppen til slik at vi sli...
Les mer
mote lisiting

OLAV STUBBERUD

Rykkin-gutten Olav Stubberud har gjort kometkarriere som fotograf. Som tolv-åring knipset han sine første bilder; ett år senere fikk han dem på trykk. Siden har han vært bak kamera.
I disse dager befinner 21-åringen seg i Los Ang...
Les mer
stubberud

Mannen bak suksessen

Det finnes butikker hvor man umiddelbart føler seg hjemme; steder der alt er riktig –fra godt vareutvalg til dyktig betjening. For Men, For Women og Cortado er nettopp slike oaser. Her lever eksklusiv design og solid fagkunnskap i skjø...
Kunnska...
Les mer
For Men ingress

Internasjonal påvirkning

Graham Addinal, er en av Riccoveros designere, og har de siste årene satt sitt preg på kolleksjonene. Hans internasjonale kunnskap kombineres med Riccoveros lange skredderkunnskap.
Riccovero er et norsk klesmerke som har tidsriktige...
Les mer
Riccovero ingress

Thomas Heyerdahl: Roper ut der andre tier…

Gullsmed Heyerdahl har de siste årene seilt opp som en av Norges mest innovative småbedrifter.
– Hvorfor skal gullsmedbransjen bare handle om prydgjenstander? Jeg liker å tenke nytt, stort og høyt, forteller den kreative diamantspes...
Les mer
Thomas Heyerdahl ingress