Hjem » Helse & velvære »  TRYGGHET MED DYKTIGE OG ERFARNE PLASTIKKIRURGER

TRYGGHET MED DYKTIGE OG ERFARNE PLASTIKKIRURGER

Kosmetisk kirurgi kan endre både selvtillit og livs-kvalitet. Men det er et område hvor det er viktig å velge behandlingssted med omhu. Hos Volvat har de et team med dyktige plastikkirurger. De har lang erfaring i faget og disponerer topp moderne operasjonsfasiliteter. Dette gjør at du som pasient kan slappe av vel vitende om at du er i gode hender!

Dr. Frank Steinbach og Eystein Hauge, spesialist i plastikkirurgi og ass. direktør.

Vurderer du plastikkirurgi er det viktig å gå til et sted hvor du vet at du er i trygge hender. Volvat Medisinske Senter er et av landets ledende private helseforetak og har i dag fem medisinske sentre i Bergen, Fredrikstad og Hamar samt Majorstua og i sentrum i Oslo. Med over 30 års erfaring og dyktige kirurger er de blant landets ledende innen plastikkirurgi, og tilbyr et bredt spekter både på ansikt og kropp.
– Vi er et team på fire plastikkirurger og i tillegg til den lange erfaringen kan jeg med hånden på hjertet si at Volvat også har de flotteste og best utrustede operasjonsfasilitetene av alle private klinikker i Norge. Dermed er vi også i stand til å tilby oppfølging og overnatting i et trygt sykehusmiljø for de som har behov for det, sier Eystein Hauge, spesialist i plastikkirurgi og ass. direktør.
– Volvat skal dessuten alltid være de skikkeligste guttene i klassen. Kosmetisk kirurgi er dessverre en bransje som tiltrekker seg enkelte elementer hvor det kan bli tatt en del snarveier. Vi har et navn som har en solid standing i befolkningen og en undersøkelse utført av CPM Scandinavia i 2014 viser stor tiltro til merkevaren Volvat. Dette forplikter også innen plastikkirurgi og vi ønsker å sette bransjestandard i skikkelighet.

Article image
Dr. Frank Steinbach er spesialist i plastikkirurgi

Forsterket teamet ytterligere med dr. Steinbach

Selv om Eystein Hauge i dag er ass. direktør ved Volvat inngår han også i det plastikkirurgiske teamet i Bergen hvor han fremdeles tar imot pasienter. Fra januar forsterket Volvat dessuten teamet med plastikkirurger ytterligere med dr. Frank Steinbach. Han er spesialist i plastikkirurgi og kommer opprinnelig fra Tyskland. I 18 år har han bodd i Norge og har blant annet over ti års erfaring fra Haukeland og Rikshospitalet. De siste 6 årene har han vært partner i et privat plastikkirurgisk sykehus.
– Frank er nå ledende plastikkirurg ved sentrene våre på Majorstuen og i Fredrikstad og med han på laget har vi både utvidet vårt tilbud og forsterket vår faglige kompetanse. Vi kan nå tilby hele spekteret innen plastikkirurgi og i privat sammenheng har dr. Steinbach blant annet stor erfaring med tidligere slankeopererte som ønsker å fjerne overskudd av hud.
– De siste årene har jeg operert flere hundre tidligere slanke-opererte pasienter noe som har gitt meg mye erfaring med denne typen operasjon, forteller han.
– Da jeg startet på Volvat i januar så kunne vi utvide tilbudet Volvat har hatt hittil i plastikkirurgi og vi tilbyr nå alt av kosmetisk kirurgi, fra panneløft og øyelokksplastikk til fettsuging, bukplastikk og brystkirurgi. Jeg har også arbeidet mye med både kosmetisk og funksjonell neseplastikk på Rikshospitalet og i det private. Det er avansert kirurgi som jeg liker veldig godt. Sammen med hud- og laserterapeut Siri Rød Holmboe tilbyr vi nå et komplett tilbud innenfor kosmetisk hudbehandling med medisinske kremprogrammer, laserbehandling, hudanalyse og peeling. Siri har også lang erfaring med filler og Botox, tilføyer Steinbach. 

Det er mange myter forbundet med plastikkirurgi, og dr. Steinbach kan avlive flere av dem.
– Den klassiske pasienten i Skandinavia er en voksen kvinne mellom 35 og 55 år, med to eller flere barn. Hun er etablert i livet, slank og trener mye. Siden barna har blitt voksne ønsker hun nå å ta vare på seg selv. Hun er godt forberedt og har realistiske forventninger. Hun er absolutt ikke ute etter «plastic fantastic», men ønsker å få litt av ungdommen tilbake og se fin og naturlig ut, avslutter han.
 
Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Volvat

Følg IN magasinet på Facebook