Hjem » Kultur & underholdning »  Justin Timberlake returnerer til Telenor arena

Justin Timberlake returnerer til Telenor arena

Etter 4 år er Justin Timberlake tilbake! Han har annonsert sin Europaturné i kjølvannet av sitt nye album. «The Man Of The Woods Tour» starter i Paris i slutten av juni, og stopper innom 16 byer. 2. august kan du se han på Telenor Arena!

«The Man Of The Woods Tour» har allerede solgt over 450.000 billetter i Nord-Amerika, og nå er det klart at Justin tar med seg showet til Europa, i tillegg til flere nye datoer i USA og Canada. Timberlakes fjerde studioalbum «Man Of The Woods» ble sluppet på fredag 2. februar, og natt til mandag opptrådde han for tredje gang under et av verdens mest sette musikkarrangement, Pepsi Super Bowl LII Halftime Show i hjembyen Memphis. Det nye albumet har gjesteopptredener av Alicia Keyes og Chris Stapleton, og du finner låter produsert av veteranene Timbaland og The Neptunes. Her får vi høre popkongen i kjent stil, men han henter også inspirasjon fra naturen og sine sørstatsrøtter gjennom country/bluegrass-sjangeren.

Justins forrige turné «The 20/20 Experience World Tour» (2013-2014) solgte ut arenaer verden over og fikk gode anmeldelser. Den utsolgte konserten i Telenor Arena fikk terningkast 5 fra både NRK P3 og VG. Sistnevnte skriv følgende: 
«Koreografien, backingbandets puls og den smakfullt utsmykkede scenen er en artist i A-ligaen verdig. ... Det er proff popbusiness, dette her, og Justin Timberlake viser i sum at han er en av toppsjefene.»

Det er bare å glede seg til en hitparade av låter som «Mirrors», «SexyBack», «Can´t Stop The Feeling!» og «Cry Me A River» når popstjernen gjester Oslo i sommer!

Foto: Ryan McGinley