Hjem » Trondheim » Mat & drikke »  Hyggelig handel på Heimdal

Hyggelig handel på Heimdal

Den Gode Fe

Hvis du er blant de som ikke tror det finnes en god fe, bør du tro om igjen.

Salongen med det fortryllende navnet Den Gode Fe tilbyr moderne og ikke minst behagelig pleie innen helse og skjønnhet. Her er både lokalet og behandlingstilbudene svært så innbydende.

– Vi har lokaler i 2.etasje, som opprinnelig var en leilighet, noe som gjør det både særegent og hjemmekoselig her. Når det kommer til behandling er vi blant annet de eneste i Trondheim som kan tilby LPG-endermologi. Denne behandlingen former figuren, øker sirkulasjonen, reduserer slaggstoffer, bedrer celulitter og har positiv effekt på smertelindring ved blant annet fibromyalgi. Det er også en avslappende behandling hvor kundene ofte sovner, sier Wenche Braa, innehaver av salongen.

Den Gode Fe legger fokus på trivsel, velvære og helse, samt at kundebehandling i følge Wenche, er alfa omega.

– Det er et spennende yrke hvor man møter nye mennesker hver dag, så å være service innstilt kommer naturlig. Det er givende å jobbe tett med andre mennesker, og det er noe man vet å sette pris på i hverdagen, presiserer hun.

Vi går fort mot kaldere tider, og Den Gode Fe kan blant annet friste med massasjetimer og annet inne personlig pleie. Med tanke på den pyntlige julebordsesongen, kan også negledesign være prikken over i’en. Utover høsten vil de også invitere til kundekvelder.

– Disse kveldene skal ha ulike tema som interesserer kundene. Vi gleder oss til å møte både nye og faste kunder. Det blir hyggelig å kunne treffe kunder uavhengig av behandlingstimene, sier Wenche til IN magasinet.

Tekst: Silje Lyngved Owrenn
Foto: Wad/Danielsen, wad-danielsen.com

 

Hjemmekoselig på Short

Midt i Heimdal sentrum ligger en butikk som selger dame- og barneklær.

I døra møter jeg to utrolig hyggelige og blide damer. Etter jeg har sett meg litt rundt ser jeg at butikken er fylt med alt fra klassiske til mer trendy moderne klær. I et eget hjørne i butikken er det et stort utvalg av barneklær helt fra baby størrelse og opp til 12 år. Her kan man gå og kjøpe klær både til seg selv og barna.

– Vi har en fordel ved at vi ikke har en butikkjede som begrenser hva slags merker og type klær vi skal ta inn, sier daglig leder på Short Rita Solvik.

Dette er nok grunnen til det store utvalget av klær i butikken. Rita kan fortelle at mange av kundene hennes kommer tilbake nettopp fordi de kan finne det litt mer spesielle plagget som ikke «alle andre på gata» går med.
På grunn av den store variasjonen av merker og type klær er også prisene på klærne veldig varierende. Du kan få den eksklusive dyre kåpa til flere tusen kroner eller du kan få et fint plagg til noen hundre lapper.

Mens jeg er i butikken snakker vi om alt fra været og studier, til at jeg skulle funnet noe å kjøpe til det nye tantebarnet mitt som kommer i september. Jeg merker at jeg blir i godt humør av å være her. Det er rett og slett hjemmekoselig. Rita forteller at personlig service nettopp er noe av det de satser på i denne butikken.
– I en liten butikk som dette har vi mulighet til å gi litt bedre oppfølging og ta oss litt mer tid med hver enkelt kunde, sier Rita.

Jeg finner en søt rosa sparkebukse som har et motiv av en hare. Denne blir nok fin på det nye tantebarnet mitt. Jeg går ut av butikken med en god følelse, dette er en butikk jeg gjerne kommer tilbake til.

Tekst: Anette Jensen
Foto: Wad/Danielsen, wad-danielsen.com

 

Match avd. Heimdal

Hvis man sier at bokstaven M står for mote, er stedet Match.

Butikken skal dekke alle behov, ung som voksen, og vil kle opp kundene fra innerst til ytterst. På Heimdal har de stor fokus på trivsel, og jobber med ideér for å tilby kundene noe nytt hele tiden. Her vil alltid butikken by på noe nytt og spennende, samt variere i farger og snitt.

– Finner kundene stadig noe nytt og spennende i butikken, øker nok trivselsfaktoren. Match står kort og greit for service, kvalitet og utvalg, derfor blir det også vår oppgave å innfri disse punktene, sier Linda.

– Det å fornye butikken hele tiden, samt å lage den slik at kundene føler at det skjer noe her, er viktig. Vi smiler og hjelper alle med å finne noe de vil føle seg vel i, legger hun til.

Høst og mote er som kjent sterkt knyttet sammen, og i butikkene byttes sommerplaggene raskt ut tilfordel for noen varmere antrekk.

I tillegg er høsten en fin årstid å bruke til noe hyggelig og utenom det vanlige, som både sprer glede og godt humør.

– Denne høsten kan vi friste med god og varm strikk som gjør høsten behagelig. Vi har fine basefarger som matcher opp alle de andre flotte fargene som nå er ute i butikken. På Match Heimdal har vi også mye flott innen jeans til både dame og herre.

–I tillegg har vi handlekvelder da vi ber inn venner og venners kjente til en annerledes shoppingopplevelse. Når kundene har ankommet, stenger vi butikken. Da serveres rødvin og mye annet godt, og damene koser seg mens de handler.

–Dette er blitt en stor og positiv suksess, sier Linda til IN magasinet.

Tekst: Silje Lyngved Owrenn
Foto: Wad/Danielsen, wad-danielsen.com

 

Kammerset

Kammerset er en liten og intim butikk, men utvalget er stort og fargerikt.

Her finnes særegne klær, sko, vesker og interiørartikler av nordisk design, hvor deler av utvalget kun finnes her.
Butikken følger ikke det generelle motebildet som florerer, men har stor fokus på komfort, kvalitet og et bredt utvalg.

– Her finnes noe for enhver smak, samt alle former og fasonger. Det er spennende klær med fine linjer og flatterende snitt, ikke minst i alle størrelser og farger. Tilbehør som smykker og vesker har vi også, samt spennende artikler som definitivt spriter opp tilværelsen i hjemmet, forteller Oddbjørg Andersen, eieren av Kammerset.

Det er en butikk som står for kvalitet, kreativitet og god service.

– Vi er opptatt av trivsel på Kammerset, og servicen her skal oppleves som trivelig uten å være påtrengende. Vi strekker oss langt for å tilfredsstille kundene, og butikkens gode atmosfære skaper en positiv stemning. Det skal være artig å være på jobb, og det skal være behagelig å handle her, legger Oddbjørg til.

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Høsten kan man derfor gå i møte med spennende regnværsklær i muntre farger og kombinasjoner.

– Vi har regnfrakker og støvler i alle tenkelige farger, regntøy trenger ikke å være kjedelig. Merket Bubetti er særegent da vi selv velger ut farger og mønstre, da skal det godt gjøres å finne liknende noe annet sted. Vi har også det kjente designermerket, Greengate, som har det meste av tekstiler og interiør til hjemmet.

– Vi ser svært fargerikt på høsten, avslutter Oddbjørg til IN magasinet.
 

Tekst: Silje Lyngved Owrenn
Foto: Wad/Danielsen, wad-danielsen.com

Annen Etage

Annen Etage ligger midt i Heimdal sentrum. Når du kommer opp trappa er det en lang veranda med bord og utsikt utover Heimdal sentrum.

Dette må være et deilig sted å sitte en varm sommerdag. Jeg går inn døra til den romslige puben. Til tross for størrelsen har man klart å bevare den lune og koselige stemningen. Det er akkurat som å komme inn på en engelsk pub. Dette er et sted med sjel.

Daglig leder Salih Balduk er en trivelig mann med verdens største smil. For seks år siden bestemte han seg for at han ville skape en møteplass for lokalbefolkningen i Heimdal. Han så at dette var noe «bygda» hadde behov for. Resultatet ble Annen Etage. Utenom Heimdal trekker møtestedet i dag folk fra Kolstad, Saupstad, Kattem, Lundåsen, Tiller og Klett.

Menyen byr på alt du kan ønske deg. Det er smørbrød, salater, bakt potet, kebab, fisk, biff og tapas. Det er hele ni forskjellige spennende desserter. Og i tilegg er det selvfølgelig masse god drikke både med og uten alkohol. Salih kan fortelle at det er mange som kommer hit for å spise lunsj. Ellers fungerer puben som en møteplass for befolkningen i Heimdal og omegn. Her kan man komme og se fotball på storskjerm eller man kan stikke innom for å møte folk. I helgene spilles det levende musikk fra lokale trubadurer og det er fullt hus med mennesker i alderen tyve til seksti år. Jeg lurer på hvordan mannen med det store smilet trives i denne jobben, kjøp, salg og sosialt arbeid. Han svarer med sikker stemme.

– Jeg er selv en person som er selskapssyk. Jeg er glad i meg selv og derfor er jeg glad i alle andre også.

Og for deg som fikk lyst å stikke innom er du velkommen på mandag til torsdag kl 10- 24, fredager og lørdager kl 10-3 og søndager kl 13-24

Tekst: Anette Jensen  Foto: Hugo M. Nygård

Bare Velvære

Overgangen fra sommer til vinter merkes godt både på kropp og sjel.

Hvis du vil nyte en varm atmosfære under rolige omgivelser, har Bare Velvære behandlingstilbudene for deg. Her vil et kvalifisert og kompetansesterkt personale gjøre sitt ytterste for å la deg senke skuldrene, samt å føle velvære fra topp til tå.

– Her er velvære kombinert med de rette omgivelser. Det er en god setting hvor man virkelig kan senke stressnivået, og ikke tenke på noe annet enn seg selv og sitt eget beste. Det er viktig og huske å ta vare på seg selv, sier Margrethe Reiten. Det blir stadig et større behov for å investere i personlig velvære, vi stresser mer og mer og trenger helt klart å unne oss et avbrekk fra hverdagen. Det at kundene virkelig skal bli ivaretatt når de er her, er viktig for oss, legger May Irene Gaarden til.

Sommeren har satt sine spor, og når vinteren kommer oss raskt i møte, går det ofte utover både humør og energinivå. Bare Velvære er godt oppdatert på det aller nyeste innenfor markedet, og kan gi vinteren en myk start.

– Etter en lang sommer anbefales gjerne en ansiktsbehandling for å få tilbake den sunne og friske gløden i huden, her er det mange behandlingsalternativer å velge mellom. Behandlingsnyheten QI terapi, måler ubalanser i kroppen og gir energi med infrarødt lys. Legingsprosessen settes da i gang, og kroppen kommer i balanse, sier May Irene. Både manikyr og pedikyr gjør slitne hender og føtter klare til å møte vinteren. Hendene blir innbydende, samt at behandlingen er veldig beroligende. En god kroppsmassasje er også å anbefale, sier Margrethe. Alt fra seriøsitet til kompetanse skal gjøre det behagelig å ta en pause i hverdagen her hos oss, sier damene avslutningsvis til IN magasinet.
 

Tekst: Silje Lyngved Owrenn
Foto: Wad/Danielsen, wad-danielsen.com

Unnis Salong

Unnis Salong er en kroppspleiesalong
i Heimdal sentrum for både han og henne.

Her skal du være i stand til å nyte og slappe av, uavhengig av hvilken behandling du velger. Salongen har en god atmosfære, som ved hjelp av fargevalg og avslappende musikk ønsker å by kundene på en rolig avkobling fra hverdagens stress og mas. Å investere i personlig velvære er bra for både kropp, og sjel.

– Gjennom seks års drift har vi blitt veldig store på figurforming, og kunder kommer langveis fra. For enkelte kan det være sårbart å komme til behandlinger, men Unnis Salong har ikke et upersonlig klinikkpreg.

– Dette er veldig positivt, og bidrar til å gjøre atmosfæren rundt de enkelte behandlingene veldig gode. Samtidig er det ei solid dame som styrer, sier en lattermild Unni Espnes.

Behandlingsutvalget er stort, og salongen har nylig også utvidet fra 5 til 10 behandlingsrom. Dette fører til at det har blitt ennå mer komfortabelt for både kunder, og ansatte. Tilbudene er egnet like mye for menn som for kvinner, og en kombinasjon av figurforming med apparater og rådgivning innen kosthold og trening, har vært en klar suksess.

– Vi kan ikke alle bli like, men vi kan alle nyte, blomstre og være fornøyd med oss selv. Føler vi oss vel, stråler vi. Det ytre gir en indre opplevelse, og det essensielle med å være fornøyd, er at det øker selvfølelsen og gir oss god energi i hverdagen. Med behandlinger som ultralyd og lymfedrenasje renses kroppen, man blir lettere til sinns og midjemålet reduseres med inntil 10 cm. Siste nytt er aquamassage, som gjør kroppen opplagt, avslappet og etterhvert smertefri, sier Unni avslutningsvis til IN magasinet.
 

Tekst: Silje Lyngved Owrenn
Foto: Wad/Danielsen, wad-danielsen.com