Hjem » Trondheim » Mat & drikke »  Forretningslunsj: Graffi

Forretningslunsj: Graffi

Graffi

Lunsj er trolig et av dagens mest sosiale måltider, og mange er nok fristet til å droppe den kjedelige nistepakken til fordel noe mer spennende og smakfullt.

Da er det godt at det også finnes fristende lunsjvarianter. Ordet Graffi er et gammelt trøndersk utrykk og betyr rett å slett ”å ha greie på”. På restauranten Graffi har de absolutt greie på mat, og har mange gode retter på både lunsj og middagsmenyene. Her kan man sitte i hjertet av midtbyen og spise under koselige omgivelser.
– Vi holder til i Thomas Angells gate, så for det første er Graffi sentralt og lett tilgjengelig. For det andre får man mye valuta for pengene her, mye god mat til en billig penge. Når det kommer til de hektiske lunsjtidene i Trondheim er det viktig for oss å få servert maten fort. Slipper man å bruke lang tid på å vente, kan man kose seg lengre med maten. Alle disse faktorene har ført til stor suksess, sier Roger Stokbakken. Pågangen er stor. Hit kommer alt fra større bedriftsgrupper og studenter, til gode venner og venninner for å spise. Lokalene er stilig innredet, men har også en god atmosfære. Både på ukedager og i helgene er personalet travelt opptatt med å gi alle kunder en god smaksopplevelse.
– Vi har mange gode retter på lunsjmenyen, her er noe for enhver smak. Spesielt populære er våre hjemmelagde burgere av hemmelig oppskrift. Vi har også spennende salater og smakfulle sandwicher, samt retter fra grillen vi kan friste med. På ukedager kan for eksempel også egg og bacon være et alternativ, mens lunsjbiffen er en fin start på helgen. Valgene er mange og opp til hver enkelt, sier Roger til IN magasinet, og avslutter med slagordet til Graffi, «vi grilles».

Tekst: Silje Lyngved Owrenn  Foto: Hege L. Johnsen