Hjem » Trondheim » Mat & drikke »  Forretningslunsj: Carl Johan

Forretningslunsj: Carl Johan

Carl Johan

Du er stresset i arbeidet. Telefoner, møter, og atter møter. Du har en halvtime lunsjpause før du igjen må tilbake til jobben. Du er sulten og har lyst på noe hjemmelaget. Hvor drar du? Restauranthuset Carl Johan.

Nest nederst i Nordre finner du Carl Johan, en 18 år gammel familiebedrift hvor god mat og drikke står i sentrum. Lokalene er i typisk engelsk stil, noe som representerer tidløshet, atmosfære og folkelighet. På menyen står alt fra småretter til à la carte. Filosofien er å tilby god, ærlig og hjemmelaget mat. Det er lagt stor vekt på å ha tradisjonell lunsjmat på menyen, hvor hjemmelaget karbonadesmørbrød med hjemmelaget ertestuing er blant gjestenes absolutte favoritter. Carl Johan tilbyr også en allsidig sildemeny. I tillegg finner du en rekke salater og annen spennende lunsjmat på menyen. Hver mandag tilbys en ny ukens lunsj- og middagsrett.

Siden åpningen i 1990 har Carl Johan alltid vært et populært lunsjsted, hvor alle generasjoner samles til et godt måltid, eller bare for å ta en prat over en kopp kaffe. Har man knapt med tid i lunsjen, kan det lønne seg å ringe inn bestilling sin dagen i forveien. Menyen finner du på internett! Er man mange kan det uansett lønne seg å bestille i forveien. Carl Johan har lokaler i 2. etasje som er velegnet for større sluttede lag. Her får man tilgang på projektor, lerret og trådløst bredbånd slik at man kan utvide lunsjen til et lunsjmøte!

Tekst: Mats Nordgård  Foto: Kari Marte Kvam