Hjem » Helse & velvære »  Figurforming & oppstramming med Accent Prime

Figurforming & oppstramming med Accent Prime

Accent Prime er en unik ikke kirurgisk behandling for figurforming og oppstramming.

– Den behandlingen vi har mest etterspørsel etter om dagen er Accent Prime, kan Marianne Sletteng hos Røa Hud røpe til IN magasinet.
Accent Prime er Alma lasers mest revolusjonerende teknologi i hudoppstramming, kroppsforming og cellulitt reduksjon. Den benytter kald ultralyd sammen med radiofrekvente bølger som trenger ned i de dypere lag av huden og stimulerer til sammentrekning av kollagenet i bindevevet, og samtidig stimulere til økt dannelse av kollagen. Effekten av dette er fastere, mer ungdommelig hud med mindre linjer, rynker og mer definert hud. 
– Behandlingen gir fantastiske resultater når det gjelder hudoppstramming, kroppsforming og cellulitt reduksjon, og selv om det høres ut som en slankemaskin, er det ikke det, forsikrer Sletteng.
– Men den tar underhudsfettet. En typisk historie vi hører fra kundene er at de har fettansamlinger som er umulige å bli kvitt, uansett hvor mye de trener. Mange kvinner har slike fettansamlinger på innsiden av lårene og på hoftene. Behandlingen er også fin å bruke etter at man har gått ned det man skal etter fødsel, men sliter litt med at huden «sagger». Accent Prime gir fantastiske resultater på akkurat disse problemområdene.

Flere bruksområder

Det fine med denne behandlinger er at den så fleksibel.
– Vi kan bruke den på «grevinneheng», vi kan bruke den for å stramme opp huden rundt øynene.

To ulike behandlinger

Det er to ulike behandlinger i Accent Prime der man kan velge å bare bruke en av behandlingene, eller i en behandlingstime bruke begge teknologiene. Ultralyd velges om man skal fjerne fett enten man skal få en mer definert kropp eller ansikt, og eller man har spesifikke områder med fettopphopning man ønsker å jobbe med. Radiofrekvent benytter man enten alene eller i kombinasjon med ultralyd for å stramme opp huden og for å jobbe mer med å forbedre cellulitter.
– Her hos oss kan vi tilby den tryggheten alle søker i forhold til behandlingene, avslutter Marianne.

FAKTA: Røa hud

• Adresse: Vækerøveien 210, 0751 Oslo
• Telefon: 22 50 95 00
• E-post: post@roahud.no
• Webside: roahud.no
• Facebook: facebook.com/Roahud
• Instagram: instagram.com/roahudogkroppspleie

Tekst: Stein O Kaasa | Foto: Røa hud
 

Følg IN magasinet på Facebook