- En hyggelig matopplevelse i Krambugata
- Høstviner!
- Endelig er Martnan tilbake i Trondheim!
- På jakt etter den perfekte gaven i Trondheim?
- Vårens vintips
- Julemarked byr på pariserhjul og lokalmat
- Vinter i Trondheim
- Det blir julemarked i Trondheim i år også
- Norges beste studentby
- Suksess med trønderske råvarer på menyen
Et vell av muligheter
Priviligert
– Vi vil gjerne beholde våre gjester og ønsker nye velkommen, sier driftsansvarlig Marius Sivertzen som har jobbet 10 år i bransjen. Han begynte som tenåring og vet godt hva som kreves for å tilfredsstille gjestene. Selv om utestedet er for alle så har gjestene mulighet til å reservere egne områder som ledd i et vorspiel. Vennegjenger kan for eksempel ved bursdagsfeiringer booke en egen avdeling.
– Vi skreddersyr fester på kundens premisser – uten ekstrakostnader for kunden. Det eneste vi selvfølgelig krever er at de kjøper drikke og eventuelt mat, sier Marius. Uansett gir det kanskje følelsen av å være en priviligert person slik som utestedets navn hentyder. (VIP = Very Important Person). Er du en VIP så hører dresskode med.
– Hos oss er det en stilfull, men allikevel avslappa klesstil som gjelder, forteller Marius. Forståelig nok, det stilige interiøret tatt i betraktning!
Velsmakende mat og vel hjem
Nytt i The V.I.P.s lekre lokaler er seks storskjermer med flere funksjoner, blant annet har firmaer muligheter å kjøpe seg inn med reklame. Og når menyen fra The V.I.P restaurant rulles over skjermene rundt skjenketidstopp, så vil nok de fleste innse at det er mere fristende med noe spiselig istedenfor å hutre seg gjennom eviglange taxikøer i vinterkulda. I restauranten kan gjestene heller innta hva det enn måtte være av de deiligste retter frem til klokka 3. Utvilsomt en av byens mest allsidige menyer samtidig som prisene ikke er avskrekkende.
Å avslutte med et måltid mat sammen med venner blir dermed en flott finale før hjemturen. Også på dagtid er restauranten åpen for publikum og absolutt verd et besøk. Take away er også et tilbud de travle kan benytte seg av. Velbekomme.
Tekst: Anniken Nornberg Isaksen Foto: Hege Landrø Johnsen