Hjem » Trondheim » Mat & drikke »  Et vell av muligheter

Et vell av muligheter

Enten du er sulten på å danse, på å lytte til god musikk, sulten på god drikke eller på å treffe jevnaldrende eller rett og slett om du er sulten på god mat, så vil du finne dette og mer til hos The V.I.P Lounge nederst i Nordre gate.
Article imagePå hele 650 m2 kan du boltre deg i 4 barer fordelt på 2 etasjer. Fengende rytmer inviterer til å slå ut håret på de nye dansegulvene. The V.I.P Lounge er en av få utesteder med 18-års aldersgrense og utvilsomt det største i Trondheim.

Priviligert

Etter at den nye skjenkeloven tredde i kraft i oktober så har utestedene ønsket å få folk til å gå ut tidligere. The V.I.P Lounge  har tatt grep om dette og tilbyr rimelig inngang før klokka 24, kun en femtilapp.  Drikkevarer er dessuten betraktelig rimeligere enn hos de nærliggende etablissementene.
– Vi vil gjerne beholde våre gjester og ønsker nye velkommen, sier driftsansvarlig Marius Sivertzen som har jobbet 10 år i bransjen. Han begynte som tenåring og vet godt hva som kreves for å tilfredsstille gjestene. Selv om utestedet er for alle så har gjestene mulighet til å reservere egne områder som ledd i et vorspiel. Vennegjenger kan for eksempel ved bursdagsfeiringer booke en egen avdeling.
– Vi skreddersyr fester på kundens premisser – uten ekstrakostnader for kunden. Det eneste vi selvfølgelig krever er at de kjøper drikke og eventuelt mat, sier Marius. Uansett gir det kanskje følelsen av å være en priviligert person slik som utestedets navn hentyder. (VIP = Very Important Person). Er du en VIP så hører dresskode med.
– Hos oss er det en stilfull, men allikevel avslappa klesstil som gjelder, forteller Marius. Forståelig nok, det stilige interiøret tatt i betraktning!
Article image

Velsmakende mat – og vel hjem

Nytt i The V.I.P.s  lekre lokaler er seks storskjermer med flere funksjoner, blant annet har firmaer muligheter å kjøpe seg inn med reklame. Og når menyen fra The V.I.P restaurant rulles over skjermene rundt skjenketidstopp, så vil nok de fleste innse at det er mere fristende med noe spiselig istedenfor å hutre seg gjennom eviglange taxikøer i vinterkulda. I restauranten kan gjestene heller innta hva det enn måtte være av de deiligste retter frem til klokka 3. Utvilsomt en av byens mest allsidige menyer samtidig som prisene ikke er avskrekkende.

Å avslutte med et måltid mat sammen med venner blir dermed en flott finale før hjemturen. Også på dagtid er restauranten åpen for publikum og absolutt verd et besøk. Take away er også et tilbud de travle kan benytte seg av. Velbekomme.

Tekst: Anniken Nornberg Isaksen  Foto: Hege Landrø Johnsen