Hjem » Trondheim » Mat & drikke »  Et annerledes kjøpesenter

Et annerledes kjøpesenter

OlavsKvartalet kjøpesenter er ikke som alle andre sentre. Med en unik atmosfære og elegante lokaler som ramme kan de tilby en rekke spennende klesforretninger med velkjente merkenavn, frisører, hudpleie og kafeer.

OlavsKvartalet kjøpesenter ligger sentralt plassert midt i hjertet av Trondheim, og her finner du forretninger som tilbyr moteriktige klær til kvinner og menn i alle aldre. Siden både OlavsHallen og Trondheim Symfoniorkester holder til i samme bygning er det en helt spesiell atmosfære i senteret.
– Vi er et forholdsvis lite senter med 13 butikker, og er en del av et flerbrukshus med både musikk- og kulturtilbud. Men det er litt andre butikker enn man gjerne finner i andre sentre, med mange frittstående butikker, forteller markedsansvarlig i senterforeningen, Camilla Fredriksen. I OlavsKvartalet er det både noen av de kjente kjedene som tilbyr kvalitetsklær til rimelige priser samt designerbutikker med de siste trendene. En fin miks av både kjente og ukjente merker sørger for at det er noe for enhver smak og lommebok, samtidig som flere av forretningene fører eksklusive merker du ikke finner andre steder i byen.

Article image

Julemote

Akkurat nå finner du blant annet et bredt utvalg av flotte antrekk til julens selskapeligheter hos forretningene i OlavsKvartalet. Og siden de fleste av butikkene også tilbyr det du måtte trenge av tilbehør som smykker, vesker og sko finner du alt du trenger til antrekket på et sted, og slipper å løpe hele byen rundt. Her kan du også få ordnet håret hos de dyktige frisørene i en av de to salongene, Headmasters og H2 Frisør, og du kan nyte litt velfortjent egenpleie hos H2 Hudpleie Cabina hvor dyktige hudterapeuter og make-up artister hjelper deg med det siste innen hudpleiebehandlinger, massasje, pedikyr, manikyr og make-up. Ofte kan det være vanskelig å orientere seg i motebildets skiftende trender, og ikke minst finne de plaggene som passer best til akkurat deg. I OlavsKvartalet vektlegger alle butikkene god og personlig service, og hjelper deg gjerne med å finne det perfekte antrekket enten det er til hverdags eller fest. Både senteret og de enkelte butikkene skårer høyt på målinger av god service.
– Siden vi er et litt roligere senter har vi muligheten til å gi kundene enda bedre service, sier driftsansvarlig Siv Stolpnes.
– Vi er så heldige at vi har mange faste kunder, i tillegg er det også mange turister og tilreisende som bor på hotellene i nærheten som legger turen innom senteret. Vi får mange positive tilbakemeldinger fra kundene som synes det er et veldig lekkert og delikat senter. Alle butikkene har nylig gått gjennom en oppgradering og fremstår som nye og friske.

Article image

Bredt utvalg

Med det brede utvalget i de ulike forretningene er selv den mest kresne moteløve garantert å finne noe som vil falle i smak. Når man går inn dørene til Butterfly er det nesten som å komme inn i et skattekammer. Her får du røffe, feminine klær for den bevisste kvinne og de kan også tilby spennende tilbehør som de populære smykkene fra det norske merket So B. Hos Lounge kan de by på et unikt utvalg av skandinavisk design, med merker som St. Tropez, Riccovero, Naja Lauf, Stella Nova og 2707 omgitt av et moderne og stilsikkert interiør. Enten du er på jakt etter et antrekk til jobben eller det lille ekstra så kan Deguy tilby profilerte merkevarer av høy kvalitet, mens Risøe er en trendy og kvalitetsbevisst forretning rettet mot den stilsikre og motebevisste kvinne. Og i de lyse og store lokalene til b.young finner du moteriktige klær med høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Et av de nyeste tilskuddene er herrebutikken Next Menswear hvor kvalitetsbevisste menn kan finne et antrekk.
– Herrebutikken har blitt veldig godt mottatt, og det er gøy at senteret nå også kan tilby klær til menn. I tillegg er vi så heldige å ha Peak Performance som ligger i en egen seksjon av senteret med egen inngang. Etter en shoppingrunde er det ingenting som smaker bedre enn en kopp kaffe og noe godt å spise i hyggelig selskap. Og OlavsKvartalet kan by på to spisesteder, LatteLiten og Bakeriet, hvor du kan nyte velsmakende småretter og bakervarer. Senteret har dessuten parkeringskjeller hvor du enkelt kan sette fra deg bilen, og egen facebook side hvor man kan følge med på oppdateringer og nyheter.
– Vi trives i OlavsKvartalet, det er et unikt senter med et variert og godt utvalg, sier Camilla og Siv som ønsker alle hjertelig velkommen til en spennende julehandel!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein