Hjem » Kultur & underholdning »  Dokumentarserien «7 Wonders» på iTunes

Dokumentarserien «7 Wonders» på iTunes

Marcus Klepp har gjennom sitt eget produksjonsselskap Happywalk Productions produsert en dokumentarserie om lokalbefolkningen i Asia som blir tilgjengelig på iTunes, Altibox og Google 25. mars 2019. Serien er filmet i sin helhet med GoPro av 24-åringen, noe som gjør den unik i markedet den skal på.

– Etter det jeg kjenner til er dette første gangen en dokumentarserie har blitt filmet ene og alene med et actionkamera av én person, sier Marcus.
Serien heter «7 Wonders» og har allerede bygget seg opp en stor internasjonal følgerskare på sosiale medier. Serien følger syv personer fra syv land gjennom hverdagen deres, før Marcus stiller dem syv spørsmål på slutten av hver episode. 
– Jeg håper og tror at serien vil kaste lys på tanke- og levesettet til den vanlige mannen i gata i Asia. Ønsket til serien er å utslette fordommer om mennesker i land vi vet lite om og isteden bygge broer av forståelse mellom oss og dem, forsetter Marcus.

Under reisen besøkte Marcus personer i blant annet Mumbai i India, regnskogen i Malaysia og Himalaya i Nepal. Det var i nasjonalparken Chitwan i Nepal at reisen plutselig kunne stoppet permanent. 
– En venninne og jeg var på kano-safari gjennom jungelen da vi fikk øye på et neshorn langs elvebredden. Jeg spurte guiden om vi kunne gå i land i nærheten av neshornet så jeg kunne fått noe film av ham. Da jeg omsider fikk lov til å gå i land, tråkket jeg på en kvist i det andre steget. Da løp vi det vi kunne tilbake til kanoen, med neshornet hakk i hæl! Etter å ha rodd som gale slapp vi omsider unna med skrekken, avslutter Marcus. 
2. mars dro Marcus til Sør Amerika for å begynne filmingen av sesong 2 av «7 Wonders».