Hjem » Helse & velvære »  Byens triveligste frisørsalong?

Byens triveligste frisørsalong?

Med en behagelig atmosfære i sjarmerende lokaler, og fokus på service og personlig kundekontakt er Kava i Bygdøy Allé en av byens desidert triveligste salonger.

Hans og Gunn ønsker gamle og nye kunder velkomne i nye flotte lokaler. Er du frisør og ønsker å jobbe med de beste i bransjen er det bare å stikke innom. Kava har en stol ledig.
Hans og Gunn ønsker gamle og nye kunder velkomne i nye flotte lokaler. Er du frisør og ønsker å jobbe med de beste i bransjen er det bare å stikke innom. Kava har en stol ledig.

Her kan du virkelig nyte en velfortjent pause i hverdagen mens dyktige frisører tar hånd om håret ditt! Salongen har nylig flyttet inn et flott lokale i Bygdøy Allé 55 etter å ha holdt til i Frognerveien i mange år.
– Jeg falt pladask for dette lokalet, forteller Gunn.
Denne delen av Bygdøy Allé er virkelig et fantastisk sted preget av spennende faghandel og spennende spesialbutikker.
– Vi ønsker å være en naturlig tilvekst til dette miljøet ved å tilby ekspertise, fagkunnskap og et servicenivå som ligger langt over det folk flest forventer når de bestiller en frisørtime.

Når Kastanjene blomstrer i Bygdøy Alle 55. En flott og tradisjonsrik bydel preget av faghandel og spennende spesialbutikker.
Når Kastanjene blomstrer i Bygdøy Alle 55. En flott og tradisjonsrik bydel preget av faghandel og spennende spesialbutikker.

Lang erfaring

Foreløpig er det de svært erfarne frisørene Hans og Gunn som utgjør «Team-Kava». To ytterst dedikerte frisører som i tillegg til sin lange erfaring også er glødende opptatt av å holde seg oppdatert på de siste trendene innenfor hårmote. Tett samarbeid med leverandører er høyt prioritert, og i løpet av de siste årene, kun avbrutt av en ørliten pandemi har Team-Kava vært på hårshow og kurs, blant annet i Stockholm, Berlin, Los Angeles og Dubai.

En av byens hyggeligste salonger

Smilet sitter løst og småprat og gode replikker går på kryss og tvers mellom smørblide frisører og fornøyde kunder. En frisør er ikke bare en som klipper hår. Kavas kunder vil nok nikke gjenkjennende når jeg hevder at disse frisørene like gjerne kan fortone seg som en kjær bekjent. En du stoler på, som du vet er teknisk dyktig nok til å gjøre det beste for nettopp ditt hår, men som også er i stand til å prate om alt fra middagsvaner til samlivsbrudd. I så måte har både Hans og Gunn en karriere som samtaleterapeuter å falle tilbake dersom alt annet skulle skjære seg. Jeg har aldri hørt slike vennskapelige og fine samtaler hos en frisør!

Mer enn bare frisører

Utover å være frisører jobber Hans med artister, shows og teater, Gunn er stylist og malerinne. Navnet Kava kommer fra planten Kava, som er en plante som tillegges gudommelige egenskaper, med sterke vibrasjoner. Kava ønsker å videreføre disse gode vibrasjoner til sine kunder, slik de skal føler seg fantastiske i sin hverdag, enten det er snakk om hår eller makeup. Slagordet til Kava er; «Make Hair Better». IN magasinets utsendte kan bare konstatere at denne salongen lever opp til sitt slagord.

Fakta Kava

Tekst & foto: Stein O. Kaasa

Følg IN magasinet på Facebook