Hjem >  Velkommen til T DESIGN STUDIO by Brodahl og Jahren

Velkommen til T DESIGN STUDIO by Brodahl og Jahren


T DESIGN STUDIO by Brodahl og Jahren ligger i Drammensveien 134 på Skøyen i Oslo. De leverer kvalitetsprodukter som plassbygget garderober, baderomsinnredning, kjøkken samt egen-produserte møbler. De har lang erfaring innen både hus, hytter og offentlige rom. Brodahl & Jahren har alltid vært en solid aktør som gjennom mange år i bransjen som er kjent for sine kvalitetsprodukter innen håndverkertjenester, gulv, kjøkken og innredning.

Rolige farger og myke tekstiler. En dempet fargepalett gjør rommet til et behagelig sted å være.

Brodahl og Jahren er et familiedrevet selskap som ønsker å tilby en personlig og hyggelig prosess, slik at opplevelsen som kunde ikke bare gir deg trygghet men også en personlig relasjon til prosessen. Brodahl og Jahren har alltid vært opptatt av å prøve å finne nye veier og prøve å fornye seg så godt det lar seg gjøre med både nye produkter og konsepter. Derfor var det naturlig etter lang tid i bransjen med salg av kjøkken, garderobe og badersominnredning å rebrande vårt Studio på Skøyen til T DESIGN STUDIO BY BRODAHL OG JAHREN. 

Personlig touch

I dag jobber Tine, Thomas og May-Britt her som interiørselgere og prosjektledere. Tine og Thomas har over 10 års erfaring innen interiør og plassbygget møbler og påtar seg mye prosjekter for privatkunder som ønsker et personlig touch på sluttresultatet.
 - Thomas, hvordan går kunden frem hvis de ønsker å komme til deres studio på Skøyen?
- Vårt studio er alltid åpent for alle som ønsker å ta en titt. Det skal ikke være skummelt eller flaut å ta turen innom oss for vår visjon er å inspirere og skape en drøm som kan realiseres for hver familie og person som ønsker hjelp til å koordinere prosjektet deres, om det er bare et kjøkken, garderobe eller en hel bolig fra A-Å.