Hjem » Oslo »  Velkommen til T DESIGN STUDIO by Brodahl og Jahren

Velkommen til T DESIGN STUDIO by Brodahl og Jahren


T DESIGN STUDIO by Brodahl og Jahren ligger i Drammensveien 134 på Skøyen i Oslo. De leverer kvalitetsprodukter som plassbygget garderober, baderomsinnredning, kjøkken samt egen-produserte møbler. De har lang erfaring innen både hus, hytter og offentlige rom. Brodahl & Jahren har alltid vært en solid aktør som gjennom mange år i bransjen som er kjent for sine kvalitetsprodukter innen håndverkertjenester, gulv, kjøkken og innredning.

Rolige farger og myke tekstiler. En dempet fargepalett gjør rommet til et behagelig sted å være.

Brodahl og Jahren er et familiedrevet selskap som ønsker å tilby en personlig og hyggelig prosess, slik at opplevelsen som kunde ikke bare gir deg trygghet men også en personlig relasjon til prosessen. Brodahl og Jahren har alltid vært opptatt av å prøve å finne nye veier og prøve å fornye seg så godt det lar seg gjøre med både nye produkter og konsepter. Derfor var det naturlig etter lang tid i bransjen med salg av kjøkken, garderobe og badersominnredning å rebrande vårt Studio på Skøyen til T DESIGN STUDIO BY BRODAHL OG JAHREN. 

Personlig touch

I dag jobber Tine, Thomas og May-Britt her som interiørselgere og prosjektledere. Tine og Thomas har over 10 års erfaring innen interiør og plassbygget møbler og påtar seg mye prosjekter for privatkunder som ønsker et personlig touch på sluttresultatet.
 - Thomas, hvordan går kunden frem hvis de ønsker å komme til deres studio på Skøyen?
- Vårt studio er alltid åpent for alle som ønsker å ta en titt. Det skal ikke være skummelt eller flaut å ta turen innom oss for vår visjon er å inspirere og skape en drøm som kan realiseres for hver familie og person som ønsker hjelp til å koordinere prosjektet deres, om det er bare et kjøkken, garderobe eller en hel bolig fra A-Å.

Italiensk eller svensk design?

- I dag har vi forskjellige merker vi fører i vårt showroom, deriblant Moltini og Dada Kitchen som er italiensk, Tibrokok og Classonkok som er svensk handverkskjøkken som lager det som måtte være ønskelig og strekker seg langt for deres kunder om det er store eller små prosjekter.  Jeg vet mange kan tenke når de besøker vårt studio at ting kan se ganske kostbart ut, men vi har forskjellige produkter i ulike prisklasser, som gjør oss til en solid aktør om det er store eller små prosjekter.

Personlig uttrykk

- Thomas, hva tenker du om trendbildet fremover?
- I min verden er det ingen ting som kalles trender, men mer hvordan livsstil man ønsker å leve. Jeg merker at flere og flere ønsker et mer lett og hyggelig utrykk hjemme som er lyst med mye ton i ton av farger og leke seg med teksturer på vegger, tekstiler og materialer for å gi det personlige utrykket som beskriver hvem som bor her. Det er litt sånn vi har gjort på dette avbildede prosjektet som ligger ved her. Denne kunden ønsket et kult utrykk som får de til å føle at de er på hotell langs vannet når de kommer hjem. Da ble paletten med grått og hvitt ton-i-ton lagt sammen med kunden. Det er sånn vi også liker å jobbe med våre kunder, at de får være med på prossessen med å legge en fargepalett for utrykket, slik at de også får et eierskap til konseptet og kan allerede å begynne å se for seg hvordan det er å bo der.

Besøk oss i vårt Studio på Skøyen

- Vi håper selvfølgelig at flest mulig vil ta turen innom oss om de ønsker inspirasjon eller en hyggelig interiørprat med våre dyktige og kunnskapsrike kollegaer.  

 

 

FAKTA 
T DESIGN STUDIO avd. Skøyen er åpnet av Brodahl & Jahren som har drevet dette showroomet siden 2016. Deres dyktige interiørdesignere kan være behjelpelig med kjøkken, men har også kunnskapen om alt fra gulv, tekstiler, fargevalg og møbler som har vært Brodahl & Jahren sin nisje i over 40 år. Hovedleverandørene våre er Classonkok, tibrokok og Lijo

Adresse: Drammensveien 134, 0277 OSLO
Telefon: 97 00 59 61
E-post: Hello@bjgruppen.no
Webside: tdesignstudio.no

 

Tekst: IN magasinet | Foto: T Design Studio