Hjem » Hjem & fritid »  Velkommen til Skajems Hagesenter!

Velkommen til Skajems Hagesenter!

Hageland Skajem er et intimt og koselig hagesenter midt i Oslo. Skajem er i dag drevet av 2. generasjon med god erfaring innen planter og andre vekster. Senteret er bygget opp rundt et gammelt gårdstun og på gamle tradisjoner. På Skajem møter du dyktige gartnere som gir deg gode råd om planter og ellers alt til hagen.

Nå som våren tar oss i møte er det på tide å få frem de grønne fingrene. Våren er tiden hvor utemøblene finnes frem og gresset livner til. Det lønner seg å ha alt klart til planting når våren plutselig er der.  

null

Alt du trenger og mye mer!

Skajem Hagesenter er kjent for å ha et stort og bredt sortiment. Du skal ikke være redd for å ikke finne noe du liker eller er på jakt etter. De tilbyr alt fra blomster, frukt, trær, grønnsaker, frø, ja til og med utemøbler. Hageutstyret tilbyr de også for de som måtte trenge det. I tillegg til dette finner du alt av hageredskaper du trenger til å gjøre hagen fin til våren. De fører blant annet merker som Gardena, Fiskars, Burger & Ball osv. Her finnes det noe til enhver smak!  

Våren i møte

Når vinteren begynner å smelte bort, kribler det i de grønne hagefingrene og vi kan skape hygge både ute og inne. Liv opp balkongen eller hagen med fargerike blomster som tåler noe minusgrader og litt skiftende temperaturer. Tiden er inne for finne frem utstyret, og plante i de første krukkene. «Nå nærmer det seg vår og da er det alltid lurt å begynne å så frø og plante i krukker», sier Bjørg. På Skajem finner du alt du trenger av planter og utstyr til planting. Perleblomst, Primula, Stemor er alle planter som kommer tidlig i sesong på våren. Dette er fine planter man kan ha i små og store hager, på balkongen eller foran inngangsdøren, valget er ditt. Er du usikker er det bare å spørre de fagdyktige gartnerne på Skajem. «Hos oss får du alltid den hjelpen du trenger, om alt fra frø, planter og utemøbler. Vi er der for å gi den beste infoen og kundeservicen», sier Bjørg. 

Mer fokus på å dyrke selv


«Vi oppfordrer alle til å dyrke sine egne grønnsaker og frukter hjemme. Alt fra agurk, tomat, poteter, paprika, epler, plommer etc», sier Bjørg. Nå som matprisene har økt drastisk er det både økonomisk og lærerikt for alle. Det er glede for lommeboken og deg selv. Kanskje du får en ny hobby også? Det eneste som skal til er en dyrkekasse, jord, næring og frø til det du vil dyrke. 

Ta turen innom om Skajems Hagesenter å bli inspirert til å la både livet og deg selv blomstre opp.

Fakta

Hos Hageland Skajem får du alle typer planter til hagen, roser, busker og trær. De har sommerblomster i små og store planter, urter og har spesielt godt utvalg av stauder. De fører også hagemøbler, parasoller og puter samt hageredskaper og det du måtte trenge for å vedlikeholde og pynte opp hageplassen.

 

 

Tekst: IN magasinet | Foto: Hageland Skajem