Hjem » Bergen » Hjem & fritid »  Vårnyheter som sparer plass

Vårnyheter som sparer plass

Drømmekjøkkenet lanserer nå et kjøkken som både er stilfullt og utnytter plass på best mulig måte.

Drømmekjøkkenet har alt fra rimelige kjøkken til det mest eksklusive. I tillegg har de også bad, garderober, hvitevarer, belysning, møbler og tilbehør – alt i skandinavisk design. I den nye kjøkkenserien Classic finnes nå Gastro, som har et slankere design og sparer plass. Det har faktisk ti prosent bedre oppbevaring enn andre kjøkkener fra Drømmekjøkkenet, da skuffene er dypere og tynnere. Overflatene i Gastro er like store, noe som gjør designet gjennomført og rent. I tillegg lanserer Drømmekjøkkenet Grand, et tradisjonelt kjøkken i massiv eik, og Magnum i serien Studio Ballinslöv finnes nå i hvit eik med matt lakk.

Tilbake til naturen

Generelt innebærer vårens nyheter en stil som er mer i takt med naturen i jordfarger og lyse toner. Det moderne kjøkkenet i svart og hvitt med store kontraster er ikke like aktuelt lenger. Til og med formmessig har Drømmekjøkkenet nå beveget seg nærmere naturen. De har allerede en badeserie som er rund i kantene, og dette vil også etter hvert komme inn på kjøkkenet. Selv om kjøkkenene fortsatt er minimalistiske til en viss grad, skiller de seg litt mer ut i detaljene. Overflater og underlag har mer å si i vår enn tidligere.

Kvalitet og kundeservice

Drømmekjøkkenet i Bergen fører i tillegg Mulitform, som er litt mer moderne design. Butikken har stor plass slik at utstillingene gir et godt inntrykk av hvordan kjøkkenet ser ut, og interiørdesignerne i butikken er opptatt av kvalitet og kundeservice. Du finner alt du trenger til kjøkkenet ditt i denne butikken.

FAKTA: DRØMMEKJØKKENET

- Hvem: Et av Norges ledende innredningsfirmaer.
- Opprinnelse: Sverige under navnet Ballingslöv.
- I Bergen siden: 1994

Tekst: Gina Karlsen | Foto: Drømmekjøkkenet