Hjem » Bergen »  Familiebilen Volkswagen ID.4 GTX

Familiebilen Volkswagen ID.4 GTX

Volkswagen har fått mye ros for modellene i ID.-familien og fjorårets nyhet ID.4 GTX er intet unntak. Den romslige SUV-en er den ultimate familiebilen og egner seg like godt til bykjøring som til lengre turer. Hos Møller Bils forhandlere i Bergen forteller de om stor interesse rundt den, og tar du turen innom kan du oppleve både ID.4 GTX og de andre ID.-modellene!

Møller Bil Nesttun, Møller Bil Drotningsvik og Møller Bil Åsane er forhandlere av Volkswagen. I deres flotte bilanlegg finner du et bredt utvalg av både nye og brukte biler. I tillegg har de både serviceverksted og dekkhotell slik at du får alt du trenger for et trygt og enkelt bilhold under et tak. 
De siste årene har den elektriske ID.-familien fra Volkswagen fått mye oppmerksomhet både internasjonalt og her i Norge. 
– ID.4 GTX som kom i fjor vår har vært veldig etterspurt, forteller Erik Mikkelsen hos Møller Bil i Bergen. 
– ID.4 GTX er en bil som vi ser appellerer til alle kundegrupper, fra småbarnsfamiliene som vil ha en stor og romslig bil til ungdommer som liker det kule og sporty designet.

Firehjulstrekk og lang rekkevidde

Superlativene har vært mange etter lanseringen av ID.4 GTX, blant annet fikk den terningkast seks i VGs test. Den er den første bilen i ID.-familien med firehjulstrekk, noe som gjør den spesielt godt egnet til norske forhold. 
– Firehjulstrekk og lang rekkevidde gjør at den egner seg bra også til de lengre kjøreturene til for eksempel hytten. Den har god plass og rekkevidde på hele 478 km, og med en pris fra 475.100,- får man mye bil for pengene. Det er dessuten mye standardutstyr inkludert i prisen, slik at man ikke trenger mye ekstrautstyr. 
Sikkerheten står som alltid i høysetet og den fikk blant annet fem stjerner i Euro NCAP. Siden den lader på høyere ampere har den dessuten kortere ladetid. 
– Oppdateringer skjer gjennom «Over-The-Air» teknologien til Volkswagen, slik at den kan oppdateres mens den står parkert hjemme noe som er en stor fordel. Som forventet har det vært stor interesse både for ID.4 og ID.4 GTX og i fjor solgte Volkswagen til sammen 8645 biler av ID.4 og ID.4 GTX her i Norge. Vi ser at ID.4 GTX appellerer til en bred kundegruppe. Det er den ultimate familiebilen med mulighet for både skiboks og hengerfeste som kan dra opp til 1.200 kg.

ID.5 kommer til sommeren

De nye modellene i ID.-familien erstatter ikke bare de fossile bilene, men gjør også at man nå kun trenger en bil i familien. Tidligere har mange hatt en elektrisk bil til bykjøring og en familiebil til lengre turer. Men med ID.4 GTX trenger man nå bare en bil som kan brukes til både bykjøring og lengre turer. 
– Alle ID.-modellene bygges på samme plattform, MEB-plattformen, og ID.-familien kommer til å fortsette å vokse. Det kommer mye positivt og spennende fra ID.-plattformen fremover.
Allerede til sommeren kommer det nyeste medlemmet av ID.-familien på norske veier, med den helelektriske SUV-Coupé modellen ID.5. 
– Den kommer til Norge i begynnelsen av sommeren, men vi har åpnet for bestillinger allerede. Den er i hovedsak samme bil som ID.4, men har en sportsback-bakdel og en annen spoiler som gjør designet enda mer sporty. I tillegg har den også lengre rekkevidde og større bagasjerom. Innvendig har den godt med plass og høy komfort, forteller Mikkelsen.

Hurtiglading under en halvtime

ID.5 vil få det største batteriet blant ID.-modellene på hele 77 kWt og har en lang rekkevidde på 513 km. På en hurtigladestasjon lades batteriet raskt fra 5% til 80% på bare 29 minutter. I tillegg vil det komme en ID.5 GTX med firehjulstrekk og to elektriske motorer. Nye ID.5 har en startpris fra 445.600,- og nye ID.5 GTX fra 493.000,-.
Det er ikke alle som har behov for en stor bil og den minste ID.-modellen, ID.3, egner seg perfekt til bykjøring og har også blitt veldig populær.
– Den har tatt over etter e-golfen og er en liten bybil med veldig god rekkevidde på 420 km. ID.3 fungerer veldig bra for de som kjører mest i byen. Siden den ikke er altfor stor er det dessuten enkelt å finne parkeringsplasser i bybildet, samtidig som den er romslig innvendig med god benplass.
Hos Møller Bil sine forhandlere i Bergen kan du oppleve og prøvekjøre alle de ulike ID.-modellene, og du får god hjelp til å finne den bilen som passer best til akkurat dine ønsker og behov!

Om Volkswagen Møller Bil i Bergen

Møller Bil har tre Volkswagen forhandlere i Bergen og omegn, ønsker å se nærmere på, eller kunne tenke deg å prøvekjøre, Volkswagen ID.3 1ST eller en av de andre modellene fra Volkswagen kan du kontakte en av avdelingene deres. Se under for kontaktinformasjon:

Møller Bil Nesttun

Møller Bil Drotningsvik

Møller Bil Åsane

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Volkswagen
 

Følg IN magasinet på Facebook