Hjem » Interiør & design »  Unike produkter og god service

Unike produkter og god service

For fem år siden flyttet tre kollegaer sammen fra Oslo, og nå deler de ett stort flott lokalt sentralt på nedre Stabekk der de tilbyr kundene unike produkter og god service.

Stabekk har blitt etablert som et sted med unike spesialbutikker og fokus på faghandel innen interiør og belysning.

Tre kollegaer på et sted

Lars N Nygård Orientalske Tepper selger håndknyttede og vevde tepper fra orienten, og utfører taksering, restaurering og vask av tepper. De tilbyr et stort utvalg eldre og antikke tepper, men også mange moderne kolleksjoner i lyse, lette farger. Lars driver butikken sammen med datteren Line.
Kongelf Carpet fører tepper fra mer enn 50 ulike leverandører, de fleste fra Europa. De selger heldekkende og avpassede tepper samt tepper som egner seg til trapp. Kongelf Carpet formidler også teppelegging og jobber sammen med kunden for å finne den riktige løsningen for rommet.
Akasa & Partner er agent og leverandør av Havwoods gulv. De har alt fra enkle laminater til eksklusive, spesiallagede tregulv, samt rustikke trevegger.

Tilfredsstille kundenes teppebehov

– Teppeforums policy er å tilfredsstille kundenes teppebehov på alle måter, sier Lars Nygård. 
– Her leverer vi kvalitet og service både før og etter en handel. Vi bistår kundene med faglige råd, hjemlån, hjemmebesøk, legging av tepper, taksering, vask og restaurering. Med tilsammen over 100 års erfaring i teppefaget er nettopp kunnskapen vår største styrke. Det foregår mye lettvint handel med tepper, ikke minst netthandel og katastrofale tilfeller av turisthandel. Kjøp av teppe skal ta tid. Man skal velge et teppe som er riktig i rommet, både estetisk og kvalitetsmessig. Derfor er det viktig å få hjelp av noen med fagkunnskap. Det får kundene her hos Teppeforum.

FAKTA: Teppeforum

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook