Hjem » Mat & drikke »  Stort utvalg av både varer og ferskvare

Stort utvalg av både varer og ferskvare

Meny er en dagligvarebutikk med det lille ekstra. I tillegg til å bugne med et bredt 
utvalg kolonial produkter har de også ferskvare innen fisk, bakevarer, kjøtt og meieri. 

Meny sin lidenskap er gode matopplevelser. De har et stort utvalg, høy kvalitet, masse ferskvarer, fristende måltidsløsninger og matarbeidere med matfaglig kompetanse. Meny ønsker å gi deg den beste handleopplevelsen!
Victoria Krogsæter Ferskvaresjef hos Meny Røa og hennes ansatte står for mottoet: 
- Spiser du bedre, lever du bedre.

Norges matskatter

Meny tilbyr en rekke matskatter, men hva er matskatter? Matskatter innebærer at det er lokal-, regional-, gårds- og kortreist mat. Ja bokstavelig talt norske matskatter. - Meny har mange matskatter fra mange forskjellige leverandører i hele Norge, og det beste av alt er at det er norsk produsert, lokale og kortreiste, sier Victoria Krogsæter. Matskatter kan være en fremragende ost, et nydelig syltetøy, delikat klippfisk, røket laks og masse andre delikatesser. 
Det er Meny-lauget som leter etter alle de verdifulle matskattene. I dag har Meny sortimentet rundt 4500 produkter fra rundt 450 lokale produsenter. Meny-lauget består av dyktige fagfolk som brenner for faget sitt. Så hver gang du velger en matskatt kan du være sikker på at det er av høy kvalitet.   
- Vi ønsker å oppfordre alle til å bruke norsk mat som sitt matfat, sier Victoria Krogsæter entusiastisk. 

 

Victoria Krogsæter bak ferskvaredisken hos Meny på Røa. Hun oppfordrer alle til å bruke norsk mat som sitt matfat.

Inspirerer til matglede

I dag har Meny 186 butikker rundt i hele Norge og ca 10.000 ansatte, hvorav nær 1000 har fagbrev innen matfag. Alle har det samme målet om å inspirere deg til ekte matglede. Med det store utvalget, faste- og ukens tilbud og tusenvis av oppskrifter du finner på Meny sin nettside. 
Er du usikker på hva du skal lage, tilberede maten eller drikke til? Er det bare å spørre en av de ansatte på Meny. De gir deg masse gode råd til et godt måltid. 

Sunnhet og bærekraft hånd i hånd

Det handler ikke om å velge bort, men å spise mer av alt som er bra for oss. Meny har fått et større og større fokus på både sunnhet og bærekraft, de kaller det for sunnspirasjon! 
- Vi er veldig opptatt av at kundene som kommer til Meny skal ha et stort utvalg av både fukt og grønt, fra alle regnbuens farger. Spis gjerne råvarer i sesong - fra frukt, grønnsaker, kjøtt og fisk, sier Victoria Krogsæter. Hun legger også til at Meny fokuserer på at det skal være bærekraft. Velg gjerne det som er i sesong. 

Hils på Ludvig Laks. Han er grå og blank på utsiden, nesten som sølv, og rosa på innsiden. Ludvig liker å svømme og hoppe i elver og i havet.

Mer fisk i hverdagen

Meny brenner for ekte matglede hos både barn og voksne. Fiskeknappen er et av Meny sine tiltak for å skape nysgjerrighet og interesse hos de minste. Hensikten med dette nye tilbudet er å lære barna litt mer om fisk. I fiske-knappen lærer barna om de ulike typer fisk og skalldyr gjennom aktiviteter og oppgaver. Fiskene har forskjellige navn som Maja Makrell og Tore Torsk. Kanskje blir også du inspirert til å lage nye retter hvor fisk er hovedingrediens? - Vi i Meny ønsker at barn som er litt kresne eller ikke liker fisk til å engasjere seg og få større interesse i fisk og skalldyr, sier Victoria Krogsæter. Dette gjør det enklere for barna å få i seg den anbefalte mengden fisk, som er 2-3 ganger i uken. 

Fakta

MENY er Norges ledende supermarked på nett og i butikk. Det finnes 186 butikker og ca. 10.000 ansatte, hvorav nær 1000 har fagbrev innen matfag. MENY er en del av NorgesGruppen, som er markedsleder i dagligvarebransjen.

 

Tekst og foto: Malin Johansen