Hjem >  Sommeridyll i Åre

Sommeridyll i Åre

Tidligere har den svenske fjellverden for det meste bestått av enkle hytter og pensjonat. Dette er noe Copperhill Mountain Lodge i Åre ønsket å gjøre noe med. Nå tilbyr de luksuriøse overnattingsmuligheter, spaopphold og mat i toppklasse.

– Gjestene våre elsker å være ute i naturen, og ønsker ikke å måtte velge mellom det og å ha det behagelig, sier Sara Ekdahl, markedsansvarlig ved Copperhill Mountain Lodge. 

Aktivt område

Ekdahl forteller videre at nærmeste turplass ligger rett utenfor hotellet og at det bare er en kort kjøretur til noen av Sveriges mest populære turstier. Åre er en populær plass om man er glad i å sykle. Her kan du sykle både på landevei, downhill og cross country. I nærheten av hotellet er det i tillegg gode muligheter for å padle og fiske. 

Fornøyde gjester

– Flere gjester har fortalt oss at vi er en unik kombinasjon av å kunne vise naturen sammen med hotellopplevelsen, noe som gjør stort inntrykk. Gjestene våre kan slappe av, bli nærværende og treffe andre mennesker med samme med samme interesser, sier Ekdahl. På Copperhill kan du være sikker på at du får slappe godt av etter en aktiv dag i naturen. Hotellet har et vakkert spa med varmebad både ute og inne. I hotellrestaurantene tilbys gjestene også god mat med utmerket service. 

Egentid for foreldre

Enkelte uker tilbyr hotellet egne aktiviteter for barn, som er veldig populære. Her får barna mulighet til å være med andre barn, mens foreldrene får litt tid for seg selv. Fra 18.juli til 31.oktober kan du bestille familiepakken på Copperhill. Denne pakken består av overnatting for to voksne og to barn i en suite, med spaéntre, frokost og to retters middag inkludert i prisen på 2.561 kroner per døgn.

Sommerpakker for enhver smak

I tillegg til familiepakken har Copperhill egne familieuker fra 1-17 juli. Her er det et fullstappet program for barna hvor de får være med på mye gøy, som blant annet grilling, baking, ulike leker og filmkvelder. Dette er en perfekt måte for barna å treffe nye venner! Prisen på 2.995 kroner per døgn for to voksne + to barn inkluderer overnatting i en suite, spaéntre, to retters middag, frokost og aktiviteter for barna.
Fra 1.juni til 31.oktober kan du bestille både løpe- og vandringspakker. Denne pakken passer fint for spreke mennesker som ønsker å få det beste ut av naturen i Åre. For 1.013 kroner per døgn får du et dobbelt rom, frokost, spaéntre og to retters middag inkludert. 

FAKTA: Copperhill Mountain Lodge

• Copperhill ligger i tettstedet Åre i midt-Sverige. 
• Adresse: Åre Björnen, 830 13 Åre, Sverige.
• Telefon: +46 647 143 00.
• Copperhill har spa og varmebad inne og ute.
• For mer informasjon se www.copperhill.se.

Tekst: Camilla Christensen | Foto: Gösta Fries, Jonas Kullman, Nina Dreyer Hensley & Håkan Wike / Copperhill Mountain Lodge