Hjem » Klær & mote »  Sommerens skonyheter

Sommerens skonyheter

Med en Sneax shop-in-shop, egen Skechers-avdeling og et bredt utvalg sko til både damer, herrer og barn finner du alt du trenger til føttene hos Skoringen i Kongens gate. Her får du dessuten gode råd og veiledning til hvordan du best skal ta vare på dine nye sko og ikke minst hvordan du skal finne de skoene som passer perfekt til nettopp deg!

Butikksjef Thea Aileen Lindgård Hegg viser frem sandaler fra Nero Giardini.

Skoringen sin nye signaturbutikk i Kongens gate åpnet dørene i høst og er en av seks Skoringen-butikker i hovedstadsområdet som drives av Elite AS. Den var den første med Skoringens nye konsept og har en moderne innredning i nordisk stil. Butikken kan dessuten skilte med både en egen avdeling med det amerikanske merket Skechers og ikke minst en egen Sneax shop-in-shop med sneakers fra kjente merker som Fila, Rebook, Adidas, Champion og Hilfiger.

Sko laget av resirkulerbart materiale fra Woden, Timberland, Marco Tozzi og B&CO, bio-sandaler i bakgrunnen fra B&CO.

I tillegg til et bredt utvalg sko til damer, herrer og barn får du også alt du trenger av produkter og informasjon slik at du kan ta vare på føttene og skoene dine på best mulig måte. Her blir du nemlig alltid møtt av kunnskapsrike ansatte som mer enn gjerne hjelper deg. Etter vårens nedstengning av samfunnet på grunn av Coronaviruset har det gått opp for mange av oss hvor viktig det er å bevare de fysiske butikkene. I motsetning til nettbutikkene er det i de fysiske butikkene du får den gode servicen og den personlige hjelpen. 
– Det er utrolig viktig at folk velger fysiske butikker fremfor nettbutikker, og særlig i denne perioden. Det er mange fysiske butikker som vil bruke lang tid på å komme seg tilbake igjen. Hvis vi ikke bruker butikkene har de ikke sjanse til å overleve og da mister vi mulighetene til å få god service og til å prøve produktene, sier butikksjef Thea Aileen Lindgård Hegg. 
– Det er tydelig at det er mange som setter ekstra pris på muligheten til å gå i butikker igjen nå. Men har man ikke mulighet til å gå ut så ring oss så finner vi alltid en løsning. Vi er fleksible og sender gjerne varer hjem til kunder. Vi gjør det vi kan for å hjelpe, blant annet har vi forlenget returtiden både i butikk og på nett.
I starten av juni startet Skoringen sin nye kundeklubb. Her kommer det egne tilbud til medlemmer, man kan se kampanjer før de starter, og ikke minst; butikkene kan ta vare på kvitteringen din slik at du slipper å passe på den selv. Dette være nyttig hvis man for eksempel har en reklamasjon og ikke finner kvitteringen etter en stund. Det er kostnadsfritt for alle medlemmer. Gå innom butikken, så hjelper de deg og gir deg mer informasjon.

Sko i gull og roségull fra Nero Giardini.

Sommerens farger

Akkurat nå har sommerens nyheter kommet i butikken, med blant annet lekre sandaler, tøysko og sneakers i ulike farger. 
– Det har vært en vanskelig situasjon også for mange av leverandørene våre og det er ikke alle som har hatt mulighet til å levere. Heldigvis viser kundene stor forståelse for dette. Men vi har likevel fått inn en god del sommernyheter. Det er mye lyse farger som pastell og gult. I tillegg har det kommet litt neonfarger, samtidig som hvitt alltid er en klassiker. Selv om det har roet seg litt fra tidligere så skal sålene fremdeles være litt chunky.

Bio-sandaler fra B&CO.

Mange nordmenn er aktive og liker å gå på tur. Ønsker du å bruke dine nye sneakers både til hverdags og turer anbefaler Thea at du spør hvilke modeller som passer best. 
– Det er alltid smart å spørre oss hvilke modeller som egner seg til ulik bruk. Det er for eksempel ikke alle modellene som tåler å bli brukt i skogen. Vi som jobber her vet hvilke sko som passer best til de forskjellige bruksområdene. Det er så store forskjeller på sko, så jo mer man spør jo mer får man vite, sier hun med et smil.
Skoringen har alltid et bredt utvalg sko til alle anledninger. Ved siden av deres egne merker fører de en rekke kjente merkenavn som Timberland, Vagabond, Kavat, Gabor, Ecco, Tamaris og Viking. 
– Merker som Superga, Vans og Converse selger like bra hver vår og sommer. Vi ser dessuten at stadig flere blir mer miljøbevisste og ønsker å kjøpe kvalitet som varer. En voksende trend er sko laget av resirkulert materiale. Timberland, Woden, B&CO og Marco Tozzi har alle kommet med flotte sko laget av for eksempel resirkulert havplast, fiskeskjell eller i veganske materialer. 

Blinkesko til barn

Selv om en del av utvalget er likt i alle Skoringens butikker så tar også hver butikk inn det de ønsker. Butikken i Kongens gate ligger i et område med mange motebevisste kunder, noe som gjenspeiles i utvalget. Her har også herrene fått et bredt utvalg å velge i, noe som mange menn ofte savner i skobutikker. I tillegg kan de friste med en innholdsrik barneavdeling. 
– Blinkesko er fremdeles det absolutt største hos barna, og vi har både joggesko og sandaler som blinker. Alle Skoringen-butikkene har dessuten en fotmåler som man kan ta med seg hjem slik at man kan måle barnas føtter i fred og ro hjemme.

Skoringen har dessuten alt du trenger av tilbehør til skoene. Nå i sommer er for eksempel produkter som hjelper mot fotsvette veldig aktuelt. 
– Mange synes det er flaut å snakke om svetting på bena. Men det finnes mange produkter som er veldig effektive, fra såler til deodoranter og duftposer. Det er ekstremt mange som har dette problemet og egentlig er det ikke flaut i det hele tatt. Spør du oss om hjelp så kan vi hjelpe deg med problemet. Det er også viktig å impregnere skoene om sommeren. Mange tenker at det er noe man gjør om vinteren, men sola bleker skoene veldig raskt. Aller helst bør man impregnere skoene et par ganger i måneden. I butikken har vi dessuten en egen maskin hvor du kan få dypimpregnert skoene dine, avslutter Thea og ønsker alle hjertelig velkommen til Skoringen i Kongens gate!

FAKTA Skoringen og Sneax i Kongens gate

• Adresse: Kongens gate 24, 0153 Oslo
• Telefon: 21 07 91 40
• E-post: kongensgate_oslo@skoringen.no
• Webside: skoringen.no/finn-butikk/skoringen-kongens-gate
• Facebook: Skoringen Kongens gate OSLO
• Instagram: instagram.com/skoringenkongensgtoslo
• Facebook: facebook.com/sneaxkongensgate
• Instagram: instagram.com/SneaxKongensGateOslo

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Skoringen

Følg IN magasinet på Facebook