Hjem » Interiør & design »  Solskjerming på en smartere måte

Solskjerming på en smartere måte

Riktig solskjerming kan gi deg et bedre og mer behagelig liv. Enten du trenger skjerming mot solen som står rett på soveromsvinduet hele dagen og gjør rommet overopphetet eller en markise som sørger for le over uteplassen når regnskuren kommer uanmeldt akkurat da det deilige grillmåltidet skal nytes. Kontakter du Norsol kan de hjelpe deg med solskjerming på en smartere måte, spesielt tilpasset akkurat deg og din families behov!

Med over 30 års erfaring med solskjerming for norske forhold er det svært få som kan matche Norsols ekspertise på området. Familiebedriften ble etablert i 1983 som en videreføring av de berømte Høyang-markisene. Det startet opprinnelig som en ren markisefabrikk, men med årene har Norsol utvidet produktutvalget. I dag tilbyr de alt du trenger av både inn- og utvendig solskjerming som markiser, screener, persienner ute og inne, levegger, plissegardiner, lamellgardiner, rullegardiner og myggnetting. Men fremdeles blir alt skreddersydd på fabrikken på Tingvoll på Nordmøre.
– Norsol har levert smarte løsninger i 35 år spesielt tilpasset norske forhold. Enten det er sol-, vind- eller regnskjerming så har alle våre produkter kvalitet tvers gjennom og tåler alt av vær og vind. Våre produkter blir jo laget på Tingvoll som er et av de mest værutsatte stedene i landet. Dette kommer tydelig til uttrykk i produktene våre. Når de tåler vær og vind blant fjorder og fjell på Nordmøre, så er de også velegnet for både Bergen og Oslo, sier Markedssjef Krister Nekstad med et smil.

Utvidet fabrikken på Tingvoll

Mens stadig flere norske bedrifter velger å flytte fabrikkene sine til Øst- Europa så går Norsol altså den andre veien. Faktisk har de bygd på fabrikken hele fire ganger, senest med 1500 kvm i fjor.
– Lokalsamfunnet er utrolig viktig for oss og vi har vært en hjørnesteinsbedrift på Tingvoll i mange år. Der har vi dyktige ansatte som har jobbet der i både 20 og 30 år. Vi mener at dette gir bedre kvalitet på produktene våre, i tillegg til forutsigbare leveringstider og ikke minst gode priser. Rent befolkningsmessig ligger dessuten Tingvoll midt i landet og for oss som sender varer over hele Norge er dette perfekt. Det tar oss kun en dag å sende varer enten det er til Stavanger, Bergen, Trondheim eller Oslo. Det å ha forutsigbare leveringstider hele året er viktig. Den store testen er hvem som klarer å ha hurtige og forutsigbare leveringstider i mai og juni. Det er jo da folk vil ha markiser og ikke i september. Og det er vi stolte over å klare.
Vurderer du solskjerming fra Norsol kommer en av deres erfarne rådgivere hjem til deg på gratis befaring. Dermed får du både hjelp til oppmåling og ikke minst veiledning i hvilke produkter som passer best til akkurat deg og dine behov.
– Våre produkter er fleksible og gir et behageligere liv. Både perfekt inneklima og godt dagslys er viktig for trivselen. I tillegg skal man kunne nyte utsikten, samtidig som naboene ikke ser inn. Dette kan vi hjelpe med og gi råd om hvilke produkter som passer best til nettopp ditt hjem. Produktene våre er dessuten helårsprodukter som gir økt komfort sommer som vinter. For eksempel vil en plissegardin virke isolerende og sørge for at du ikke får varmetap gjennom vinduene. Rommet blir lunere, samtidig som du bruker mindre strøm.

Enkelt og komfortabelt liv med smarthussystem fra Norsol

Krister forteller at smarthussystemet fra Norsol har blitt stadig mer populært de siste årene. Med dette systemet kan du motorisere alle produktene fra Norsol og styre de via en egen app. Når disse er tilpasset boligen og familiens livsstil gjør de hverdagen både mer behagelig og bekymringsfri.
– Et behagelig inneklima gir en bedre livskvalitet. Med riktig tempererte rom om sommerhalvåret får du roligere barn og et lykkeligere liv. Og med et smarthussystem fra Norsol trenger du ikke tenke på innetemperaturen hver dag, våre systemer gjør det for deg. Produktene kan for eksempel samkjøres med temperaturmåleren. Viser gradestokken over et visst antall grader så går solskjermingen automatisk ned og faller den under 19 grader så går den opp. Dette kan tilpasses de ulike rommene i huset, vind og solretningene slik at man får et godt inneklima i hvert rom.
Siden alle Norsols produkter blir spesialtilpasset på fabrikken til hvert enkelt vindu og etter kundenes ønsker kan du få den solskjermingen som er perfekt til akkurat ditt hjem.
– Tenker du på solskjerming, husk alltid å sjekke pris med Norsol først. Du vil bli overrasket, avslutter Krister og ønsker alle velkommen til å ta kontakt for en hyggelig prat!

FAKTA: Norsol

• Web: www.norsol.no
• Kontakt: www.norsol.no/kontakt-oss
• Facebook: www.facebook.com/norsol.no
• Instagram: www.instagram.com/norsol.no
• Norsol sine produkter lages lokalt, så ventetiden fra befaring til ferdig montering kort, uansett hvor i landet du bor. Siden produksjonen alltid har vært norsk, er produktene tilpasset norske forhold, stilarter og vær.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Norsol & Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook