Hjem >  Select Collection – Haute Couture Holidays

Select Collection – Haute Couture Holidays

Reisebyrået Select Collection har lang erfaring med salg av luksusreiser. Byrået tilbyr eksklusive skreddersydde reiseopplevelser for privatpersoner og bedriftsgrupper til utallige destinasjoner over hele verden.

«Den perfekte ferien er som det perfekte klesplagg»

Select Collection er opptatt av mennesker og selskapets unike produktportefølje har noe for alle, men alt er ikke for alle. For å få til en vellykket og unik reiseopplevelse, er det mange individuelle behov som skal tolkes og forstås. Personlige ønsker, preferanser og interesser. Kartlegging av kundens behov er et viktig ledd i planlegging av reisen og avgjørende for langsiktig, velfungerende samarbeid mellom kunden og byrået. Denne måten å jobbe på bringer kunden og reiserådgiveren nærmere hverandre, og på sikt blir man ofte som venner eller partnere som kjenner hverandre godt. Så godt, at man ikke er redd for å være litt uenige og komme med profesjonelle reiseråd når dette trengs. Ferie handler tross alt som oftest om den viktigste tiden av året og her må det investeres på en riktig måte.

400+

Select Collection kommer med en ny katalog annen hvert år. Den nye 400 + siders inspirasjonskatalogen ble lansert i mars 2016 og er nå tilgjengelig i butikken. Alle hotellene i denne katalogen følger høye kvalitetskrav og standarder, og er også personlig besøkt av de ansatte i selskapet.

Noen av nye hoteller fra katalogen:

• Velaa Private Island, Maldivene.
• Four Seasons Resort Dubai At Jumeirah Beach, Dubai.
• Canaves Suites Oia, Santorini.
• Sixty Soho og The Knickerbocker, New York.
Select Collection tilbyr luksushoteller både på velkjente reisemål og på nye, spennende destinasjoner. I tillegg til hotellene samarbeider Select Collection med en rekke velkjente flyselskap og cruiserederier fra hele verden. 
Select er for alle som ønsker individuell behandling og som setter pris på kvalitet i alle ledd. Og så er Select for alle som gjerne vil unne seg litt luksus i hverdagen.