Hjem >  Overnatting i særegne omgivelser

Overnatting i særegne omgivelser

Som Stavanger sentrums eneste privatdrevne hotell, er Myhregaarden et unikt overnattingsalternativ i byen. I Myhregaarden Apartments kan man bo over lengre tid, og de frister med høy standard i urbane omgivelser. 

De som er godt kjent i Stavanger by kjenner gjerne også til Myhregaarden; Med sine lange røtter i byen har gården fungert som både slakteri og kontorlokaler for blant andre UNI Storebrand. 
– På begynnelsen av 1900-tallet var det et slakteri og fargeri for tekstiler der Myhregaarden hotell er i dag, forteller Christoffer Bugge Aase, direktør og daglig leder ved hotellet.

Urbant boutique-hotell

I dag er fargeri, slakteri og kontorer byttet ut med 53 lekre hotellrom som alle er innredet med blant annet deilige Svane-senger og peis. Syv av rommene er junior-suiter. Hotellet har også bevart noen av de historiske elementene i form av originale smijernsporter og –rekkverk. 
– Alle rommene er unike. Vi har ønsket å bevare den gamle sjelen i bygget, samtidig som rommene er modernisert til dagens hotellstandard, forteller Bugge Aase. 
Siden 2008 har hotellet tatt imot lokale så vel som internasjonale gjester. Med sin fantastiske plassering midt i Stavanger sentrum har hotellet alt man måtte ønske i umiddelbar nærhet; Stavangers flotte utvalg av butikker, kafeer og restauranter ligger bokstavelig talt rett utenfor døren. Fergene til Ryfylke, Flor og Fjære, fantastiske Lysefjorden og verdenskjente Prekestolen er kun en kort spasertur unna, det samme gjelder buss- og togforbindelser. 
– Vi mener at vi har byens beste plassering. Myhregaarden Hotell ligger midt i hjertet av byen, og det er mye liv her på dagtid. Likevel ligger det skjermet fra nattelivet, noe som gjør at gjestene våre sover godt om natten, sier Bugge Aase.

Komfortabelt og luksuriøst

Siden 2010 har Myhregaarden også drevet leilighetshotell. De har flere lekre leiligheter både i og rett utenfor sentrumskjernen. 
– Leilighetene våre ligger blant annet i Klostergården og Holgersens hus i sentrum. Vi har også en penthouse-leilighet i Lagårdsveien, over Colosseumklinikken, forteller Admir Trokic, Apartments manager ved hotellet. 
– Vi ønsker at gjestene våre skal føle seg hjemme både på hotellet og i leilighetene. Vi som jobber her er som en familie. Vi har en lav terskel for å henvende seg til oss, noe som gjør at vi både skaper langsiktige relasjoner og god kontakt med gjestene våre. Her er alle velkomne!

Tekst: Lina Grotmol | Foto: Ashley Studio

Følg IN magasinet på Facebook