Hjem » Bergen » Hjem & fritid »  Nyt sommeren i en e-Golf!

Nyt sommeren i en e-Golf!

Lovordene sitter alltid løst når motorpressen tester Volkswagen e-Golf. Hos Møller Bil Bergen har de nå leveringsklare e-Golf til kampanjepris. Drømmer du om å møte sommeren i en splitter ny elbil er det med andre ord vel verdt å ta turen innom!

I takt med at stadig flere oppdager de mange fordelene ved å kjøre elbil har også etterspørselen vokst. Dette har ført til at mange bilmerker har lange ventetider på sine elektriske modeller. Men drømmer du om ny elbil og ikke har lyst til å vente i månedsvis så har Møller Bil Bergen den populære e-Golf klar til levering. 
– Det er mange som blir gledelig overrasket når de hører at vi har e-Golf klare for omgående levering. Mange tror vi har ett års ventetid siden det ofte er lange ventetider på elbiler. Nå har vi i tillegg en veldig god vårkampanje hvor man får e-Golf til innstegsprisen 304.990,- og sparer hele 34.000,-, forteller Erik Mikkelsen, markedssjef for Volkswagen hos Møller Bil Nesttun.

Kraftig elbil

Helt siden lanseringen har e-Golf høstet lovord og superlativer fra både bilentusiaster og motorpressen. Den har vunnet en rekke tester i elbilsegmentet og i fjor ble den kåret til Årets Beste Bilkjøp i magasinet Motor. Det er med andre ord ikke rart at den er blant Norges mest solgte elbiler. 
e-Golf er en kraftig elbil som passer perfekt som familiebil. Den egner seg like godt til å kjøre kortere kjøreturer i byen som til hytta i helgene. Her slipper man også unna den berømmelige «rekkeviddeangsten». e-Golf har nemlig en rekkevidde på 300 km målt etter NEDC-normen. Dette gir en reell kjørelengde på mellom 200 og 300 km på sommerføre og 150 til 200 km på vinterføre. 
– e-Golf kommer dessuten med svært mye utstyr som standard. I tillegg er det mulig å tilpasse den etter behov og ønsker med ekstrautstyr. Og vi har en rekke modeller med ulike farger og utstyrspakker klare for omgående levering.

Populære elbiler

Det at elbiler appellerer til markedet i Bergen er det ingen tvil om. Med rundt 52% av det totale markedet har Bergen lenge vært det største elbilmarkedet i Norge, selv om byen de siste månedene må se seg marginalt forbigått av Oslo. 
– Vi ser at mange av våre kunder er opptatt av de elektriske modellene. Blant annet får vi mange spørsmål om den nye elbilen Volkswagen ID. Den vil være leveringsklar tidlig i 2020 og 8.mai vil vi åpne for reservasjon slik at man kan sette seg på liste for å komme tidlig inn i køen.
ID. blir bygget på den nye helelektriske plattformen fra Volkswagen som vil danne grunnlaget for alle deres helelektriske biler. 
– Den har samme utvendige mål som en Golf og innvendig som en Passat. Plassen er utnyttet på en veldig god måte.

Bredt spekter

Det er ikke bare elbilene som er populære blant Volkswagens mange modeller. Både diesel- og bensinbiler selger fremdeles svært godt og hos Volkswagen finner du hele bredden i modellutvalget. 
– Vi tilbyr hele spekteret uavhengig av teknologi, enten kunden ønsker bensin, diesel, elektrisk eller hybrid. Akkurat nå har vi for eksempel gode vårkampanjer på flere av våre attraktive diesel- og bensinbiler. 24. april lanseres dessuten vår nye SUV, Volkswagen T-Cross. Den er litt mindre enn våre andre SUVèr og er en bil vi har stor tro på.
Med lanseringen av nye T-Cross har Volkswagen nå et komplett tilbud innen SUV. Både klima, kjøreforhold og ikke minst livsstilen til nordmenn gjør at SUV er et veldig populært segment her til lands og Volkswagen kan nå friste med hele fem varianter av SUVèr i ulike størrelser, fra den nye T-Cross til T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace og storebroren Touareg. Hos Møller Bil Bergen finner du både disse modellene, e-Golf og de andre modellene merket har å by på utstilt og klare for prøvekjøring.
Møller Bil har til sammen tre utsalgssteder for Volkswagen i Bergen, på Nesttun, Åsane og Drotningsvik. Her finner du både personbiler og nyttekjøretøy, i tillegg til alt du trenger av servicetilbud for et godt og trygt bilhold. 
– Vi tilbyr alt fra dekkhotell til service og skifting av frontruter, avslutter Erik og ønsker alle velkommen til Møller Bil Bergen for en hyggelig bilprat!

FAKTA: Møller Bil Volkswagen i Bergen

Møller Bil har tre Volkswagen forhandlere i Bergen og omegn, så om du ønsker å se nærmere på, eller kunne tenke deg å prøvekjøre, e-Golf eller en av de andre modellene fra Volkswagen kan du kontakte en av avdelingene deres på Nesttun, Drotningsvik eller Åsane. Se under for kontaktinformasjon til de ulike avdelingene:

Møller Bil Nesttun
• Adresse: Sanddalsveien 1, 5221 NESTTUN
• Web: www.bergen-nesttun.volkswagen.no
• Tlf: 24031600
• Epost: nesttun@moller.no
• Facebook: facebook.com/mollerbilnesttun

Møller Bil Drotningsvik
• Adresse: Janaflaten 20, 5179 Godvik
• Web: ww.bergen-drotningsvik.volkswagen.no
• Tlf: 24 03 14 00
• E-post: drotningsvik@moller.no
• Facebook: www.facebook.com/mollerbildrotningsvik

Møller Bil Åsane
• Adresse: Litleåsvegen 59, 5132 Nyborg
• Web: www.bergen-asane.volkswagen.no
• Tlf: 24 03 50 00
• E-post: asane@moller.no
• Facebook: www.facebook.com/mollerbilasane

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Møller Bil Bergen & Volkswagen
 

Følg IN magasinet på Facebook