Hjem >  Nye puter hjemme, i båten eller på hytta

Nye puter hjemme, i båten eller på hytta

Dineputer.no har siden starten av 2018 laget og levert mer enn 10.000 puter og trekk, til mer enn 1.500 Norske kunder med individuelle behov. De leverer til benker, stoler, sofaer og andre møbler, enten det er snakk om inne eller utemøbler, og har både private husholdninger, næringsliv og offentlig sektor på kundelisten.

– Vi utvikler kontinuerlig vårt tilbud, forteller innehaver og daglig leder Tor Harald Harung.
Nytt av året er inneputer, mulighet for flere former, topp kvalitet utestoffet Sunbrella, muligheten til å kun bestille putefyll på mål.
– Så om du for eksempel er fornøyd med trekkene kan vi levere nytt fyll, slik at gamle slappe puter får tilbake spenst og fylde. Vi tilpasser fornyer og forbedrer rett og slett det du har. Det er slett ikke nødvendig å bytte møbler selv om du er lei av dem. Hos dineputer.no kan du få tilpasset puter som nettopp passer din stil. Vi ser helt tydelig at spesialinnredning er i vinden.

Ønsker å skille seg ut

Når halve landets befolkning handler hos den samme møbelkjeden, blir stuene rundt i de 1000 hjem fort ensartede og anonyme. En reaksjon på dette er at folk i større grad ønsker å skille seg ut, og gjøre individuelle kreative grep for å gi møblene og rommet de står i egenart og sjel.
– Vi ser den samme utviklingen hos hyttefolket. Mange ønsker å ta vare på bestefars møbler, og kommer til oss for å få nye puter i stedet for å kjøpe nytt.
– Og hva med prisen? Skreddersydd høres dyrt ut!, spør vi
– Mange tror et det er veldig dyrt å få spesialbestilt puter men det er faktisk ikke. Det fleste blir veldig positivt overasket når de går inn på hjemmesiden vår, og ser prisen. 

Dine Puter har laget puter både til båter og hytter. Trenger du nytt fyll til gamle sofaer kan Dine Puter hjelpe deg med det. På sikt ønsker de å begynne med ullstoff og for neste sesong skal de komme med hurtigtørkende puter. Ønsker du å se nærmere på hva Dine Puter kan tilby kan du besøke deres showroom på Ramstadsletta eller nett- butikken deres dineputer.no.

Fra bestilling tar produksjon ca. 3 uker og med frakt tar fra 2 til 7 virkedager. 
– Du kan velge og hente putene/trekkene i vårt Showroom på Ramstadsletta, eller vi kan eventuelt videresende med Posten i Norge, dette velger du når du har lagt inn bestillingen. Når du har betalt så får du en detaljert ordrebekreftelse på e-post, og et sporingsnummer du kan bruke for å se status på din ordre i vår nettløsning.
Dersom kunder er usikker på valg av tykkelse eller fasthet på putene det det bare å ta turen innom showrommet på Ramstadsletta. Her kan kunden se på ulike stoffprøver, og prøvesitte både benker, sofaer og stoler.

FAKTA: Dineputer.no

  • Nettbutikk: dineputer.no
  • Showroom: Ramstadsletta 18 (bygg 17 2 etg), 1363 Høvik
  • Telefon: 458 74 379
  • E-post: info@dineputer.no


Tekst: Stein O Kaasa | Foto: Dine Puter

Følg IN magasinet på Facebook