Hjem » Bergen » Hjem & fritid »  Nye farger på Montana

Nye farger på Montana

Med stilsikker design og smarte løsninger er det danske reolsystemet Montana allerede en klassiker. I høst lanserer de en helt ny fargepalett, og hos Inside Design i Bergen sentrum kan du nå oppleve utstillinger med flere av de nye, flotte fargene.

 Møbel- og interiørforretningen Inside Design ligger rett bak Torgallmenningen, og er nok allerede et kjent navn for de fleste av byens interiørinteresserte. Her tilbyr de et bredt utvalg møbler fra anerkjente leverandører, og hjelper deg gjerne med å finne de løsningene som passer best til akkurat ditt hjem. Innehaver Anne Lise Jakobsen forteller at de alltid er på jakt etter nyheter, og når IN Magasinet møter henne er hun på besøk i Oslo for å bestille nye ting til butikken.

Og en av nyhetene de har ventet på i spenning er de nye fargene til Montana som ble lansert i begynnelsen av september. Danske Montana er kjent verden over for sine reolmoduler som man selv kan sette sammen til den perfekte oppbevaringsløsningen. – Montana kommer med over 40 farger i høst. Det er en stund siden sist de kom med nye farger, og alle vi som jobber i butikken synes det er veldig gøy. Nå får vi en helt ny palett å leke oss med, sier Anne Lise med et smil. – Selv om de skifter ut omtrent hele paletten, er det likevel suppleringsgaranti på de gamle fargene slik at de som allerede har Montana fremdeles kan supplere med det de ønsker. Fargene vi har fått til utstillingen i butikken er litt feminine og sukkersøte, og er for eksempel en flott kontrast til stereoanlegg og andre tekniske ting.
Article image

Nytt garderobesystem

 En annen nyhet fra Montana i år er det nye garderobesystemet. Siden det også bygges opp av moduler, er det mulig å unngå den massive veggen man gjerne forbinder med garderobeskap. – Det er et helt nytt konsept som nesten bryter med ideen om hva et garderobeskap er. Her kan man bygge opp seksjoner etter hva man har bruk for, og det er utrolig fleksibelt. Det er dessuten fullt av detaljer og smarte løsninger, som skittentøyskurv, bukseoppheng og et supert system for oppbevaring av sko. Hver gang kunder kommer inn i butikken og forteller at de har et problem så dreier det seg alltid om møblering. Og løsningen er nesten alltid Montana, man kan lage alt med den.

 
Under besøket i hovedstaden var Anne Lise blant annet innom showrommet til Weba, en leverandør som tilbyr solskjermingsløsninger. Mange som har et minimalistisk uttrykk i hjemmet ønsker kanskje ikke gardiner, men trenger likevel noe som skjermer møbler mot solen eller hindrer innsyn. Og i dag kan man få en rekke flotte solskjermingssystemer med teknisk avanserte løsninger. Inside Design har allerede vist frem den del av disse prinsippene i butikken, og nå har de planer om å vise frem enda mer. – Det er mye fint å få innen solskjerming i ulike prisklasser, hvor man kan beholde utsikten samtidig som det harde lyset dempes. Weba er en leverandør som vi er veldig fornøyd med. I tillegg til et stort utvalg har de kontor i Bergen, slik at de kan være med hjem til kunden for å måle opp og montere slik at alt passer perfekt!
 
Tekst: Mona Gullstein | Foto: Inside Design