Hjem » Klær & mote »  Ny, bærekraftig denimlinje

Ny, bærekraftig denimlinje

Lise Karlsnes fra bandet Briskeby fronter ny denim-kolleksjon fra Days Like This. Lise sang seg inn i våre hjerter med låten Wide Awake (2000) fra debutplata til bandet. Hun er selverklært denim-jente, det har hun vært siden tenårene.

Denim vil i 2018 fortsatt være en viktig del av enhver garderobe, som mange andre motemerker satser Days Like This på Denim denne våren.
– Da jeg ble spurt om å fronte Denim Like This-kolleksjonen ble jeg veldig smigret og tenkte at dette er veldig kult. Jeg er jo en skikkelig denim-jente, forteller Lise. 
– Jeg husker da jeg som veldig ung grein meg til min første olabukse. Jeg måtte betale halvparten selv, resten fikk jeg. Da begynte en livslang kjærlighet med denim, utdyper hun etterfulgt av signatursmilet som får hele ansiktet hennes til å lyse opp.

Denim like this

Kleskjeden Days Like This har lansert en ny underlinje, en Svanemerket denim-kolleksjon kalt Denim Like This. Kolleksjonen er designet med tanke på norske kvinner og er laget for å brukes i en hektisk hverdag full av praktiske gjøremål. Plaggene i Denim-kolleksjonen har en god passform er behagelige på, og som holder seg godt i bruk til en fornuftig pris.

Svanemerket

At kolleksjonen er Svanemerket betyr i praksis at den er produsert på en mer bærekraftig måte, uten problemkjemi og under gode arbeidsforhold. 
– Det at kolleksjonen en produsert på en bærekraftig måte gjør at jeg synes det er veldig fint å stå bak denne denimlinjen. Denim er noe av det som bruker mest vann i produksjon, så det at Days Like This har tenkt at dette vil vi gjøre noe med, det synes jeg er bra. Bærekraftig denim og bærekraftig tøy er veien å gå, sier Lise engasjert.
Denim Like This-kolleksjonen består av syv ulike styles, alle laget i premium denim med økologisk bomull og resirkulert polyester - designet i Norge, produsert i Europa.
– Når jeg har på meg denim føler jeg meg som meg selv. Det er enkelt, det er stilig, det er hverdag og det er fest. Favorittplagget mitt i kolleksjonen må være buksene. De sitter så godt på, det er så god stretch i dem. Har du først funnet den gode denimbuksa hvor du vet at rumpa di ser fin ut så kan du gå fra joggesko til høye hæler, fra morgen til kveld - i samme bukse, oppsummerer Karlsnes fornøyd.

Du finner kolleksjonen er i butikkene til Days Like This nå med priser fra 699,-.

Tekst: IN magasinet | Foto: Monica Kvaale
 

Følg IN magasinet på Facebook