Hjem » Hjem & fritid »  Nå skal alle ha vedfyrt badestamp

Nå skal alle ha vedfyrt badestamp

Rekordhøye strømpriser gjør at vedfyrte badestampene er brennhete. Slik gjør du høstferien billig og varm med egen spaavdeling i hagen.

Grønt Fokus startet salget av vedfyrte badestamper i slutten av 2021, og tallene har allerede skutt i været. Første halvår i 2022 har de solgt over 50 stykker, og Thore Fossheim er godt fornøyd med tallene så langt.
– Vi er veldig glade for vedfyrte badestamper og er optimistiske for høstens salg. Sesongen har jo egentlig nettopp startet, og vi ser at mange bestiller nå for å ha varm badestamp klar til vinteren. Det er klart at dette er en storfavoritt når strømprisene er som de er. At badestampene er vedfyrte letter betraktelig på driftskostnadene, forteller Fossheim.

Rimelig komfort

Stampene er runde med integrert vedovn. Driftskostnadene vil derfor være lave, og du kan varme deg gjennom kjølige høstkvelder med god samvittighet.
– Badestampene er lagd for å gi forbruker pusterom og velvære i hverdagen. Vedovnen gjør oppvarmingen raskt og billig, og det brune termiske trematerialet har høy holdbarhet og er tilpasset formålet, bekrefter Fossheim.
Det er noe nostalgisk med det å ha en ordentlig badestamp tre i hagen. Kun et par skritt og du har plassen til å slappe av og nyte et rolig øyeblikk.
– Har du har et frodig sted i hagen, benytt muligheten til å komme hakket nærmere naturen, anbefaler Fossheim.

Populært året rundt, N