Hjem >  Møt høsten med Lexington

Møt høsten med Lexington

Lufta er klar, fargene mettet. Høsten er fantastisk, enten du er i Brooklyn, Boston eller en by i Norge. Møt høstdagene i byen med Lexingtons elegante høstkolleksjoner; stilfulle klær for både ham og henne, samt et bredt utvalg av både friske og lune produkter til hjemmet.

Den lave, klare sola kaster lange, skarpe skygger på den røde mursteinsbygningen. Den friske brisen røsker løs lønneblader i rødt og gull, før de virvler ned på asfalten under. Høstdagene i byen er stemningsfulle og romantiske. Lexingtons kolleksjoner for klær og hjem, gjør dem bare enda mer spesielle. Stilfull og komfortabel kvalitetsmote for både ham og henne; til gåturene langs gatene og gjennom parken på vei til favorittkafeen. Hjemme skaper Lexingtons interiørkolleksjon en helt spesiell atmosfære i både kjøkken, bad, stue og soverom.

Elegant og rocka

For henne handler kleshøsten blant annet om skjorter, lag på lag, under en varm strikkegenser i merinoull. Utenpå en raffinert ullfrakk eller en praktisk parkas. Smokingjakke og moderne skinnbukser gir et elegant, men rocka uttrykk. For fridagene har du casual sweatshirts og trackpants i komfortable kvalitetsmaterialer.
Lexingtons herrekolleksjon i høst er variert og spennende: Klassiske tynne Oxford-skjorter og varme, tykke, i flanell og ull. Tidløse frakker og dobbeltspente jakker. Klassisk skreddersøm med moderne snitt som aldri går av moten. Perfekt for høstdager i byen.
Blått, hvit, beige og rosa – Lexingtons klassiske farger – kombineres gjerne med klar grønt, svart og gult. Ja, også fargen som går som en rød tråd gjennom hele kolleksjonen; soft grønn.

Stilfull interiørkolleksjon

Høsten har noe helt magisk over seg. Aromaene av kanel, gresskar, gammelt løvverk. Varme ullpledd. Røyken fra vedfyring siver ut av en pipe et sted i nærheten. 
Med Lexingtons Home-collection høst 2016, skaper du et lunt og komfortabelt hjem å søke tilflukt i når dagene blir kortere og frosten setter inn. I varmen av et lunt ullpledd nytes et glass rødvin. Ute har mørket senket seg. Lexington blåser nytt liv i din gamle favorittsofa med dekorative puter og pledd. Tekstiler i grånyanser, rust og blågrønt står som en herlig kontrast til rustikt treverk og flettede kurver. De maskuline innslagene er tydelige og kombineres med varme og elegante stilelementer. Puter med etniske mønstre i dristig kontrast til stålgrå toner og bildetrykk. Det maskuline hentes igjen inn gjennom uttrykk du assosierer med slips og skjerf. De balanseres av klassiske mønstre og striper. Hjemmet blir stilfullt, varmt og behagelig med Lexington i høst. Materialer i verdensklasse, både når det gjelder interiør og klær. Ingen kompromisser. Lexington står for kvalitet og stil i alt de gjør. Den fantastiske høsten er her. Møt den med Lexington.

FAKTA: Her finner du Lexington Concept Stores

• KRISTIANSAND - Lexington Store Sørlandssenteret Barstølveien 31-35
• STAVANGER - Lexington Concept Store Kirkegata 29 
• OSLO - Lexington Concept Store Steen & Strøm Nedre Slottsgate 8 - Lexington Concept Store CC Vest Lilleakerveien 16
• BERGEN - Lexington Concept Store Lagunen Storsenter Laguneveien 1
• STRØMMEN - Lexington Store Strømmen Storsenter Støperiveien 5
• Web: www.lexingtoncompany.com

Tekst: Ketil Blom | Foto: Lexington