Hjem » Trondheim »  Møt høsten i lammeskinn og alpakkaull

Møt høsten i lammeskinn og alpakkaull

Hva med å la en lekker, vendbar lammeskinnsjakke eller en italiensk kåpe i myk alpakka hjelpe deg med å holde høstkulda ute?

Et hot høsttips fra Gätzschmann er denne anvendelige lammeskinnsjakken, som er vendbar og som kan brukes fra september og gjennom hele vinteren.

Hos Gätzschmann finner du begge deler og mer til denne høsten. Butikken har fått inn en stor kolleksjon med vendbare lammeskinnsjakker og kåper, som kan brukes enten med lærsiden eller pelssiden ut. Jakkene kjennes lette å ha på, og kan tas i bruk allerede i september dersom det blir kaldt nok, samtidig som de varmer godt i vinterkulda.

Eksklusive merker

Fra det italienske klesmerket Manuela Conti har butikken både jakker og kåper i ull og i ren alpakkaull. Alpakkaulla er mykere, den varmer bedre enn vanlig ull, og plaggene har gode bruksegenskaper. Synes du beige blir for safe, kan Emil Gätzschmann opplyse at de også har plagg i spreke farger slik som oransje og forskjellige blåfarger, samt i hvit og rutete.
Fra østerrikske Air Field fører butikken et stort utvalg dunjakker til dame, i tillegg til blazere, bukser og topper. Dette er skikkelige kvalitetsplagg, opplyser Gätzschmann. – Det kommer kunder innom som påstår at de har Air Field-plagg som er over ti år gamle, sier han.
Gätzschmann har også et utvalg av skinnjakker til herre, i både lammeskinn og geiteskinn. I tillegg finner du tilbehør slik som luer, skjerf og hansker i ren kashmir til dame, samt et stort utvalg i skinnhansker til både dame og herre.

FAKTA: Gätzschmann

• Gätzschmann selger eksklusive ytterklær til dame og herre. Butikken har i tillegg et stort utvalg bukser, topper, blazere, luer, skjerf og hansker til dame, samt hansker til herre. 
• Adresse: Dronningensgate 9, 7011 Trondheim
• Web: gatzschmann.no
• Tlf: 73 52 30 11
• Epost: post@gatzschmann.no
• Facebook: facebook.com/gatzschmann
• Åpningstider: Man-fre 10-17, tors 10-18 & lør 10-16

Tekst: Renate Brødreskift | Foto: Renate Brødreskift & Gätzschmann