Hjem » Bergen » Hjem & fritid »  Mer enn fliser

Mer enn fliser

En av Modenas nøkkelverdier er å yte god service, og holde det de lover kundene. De vet at fornøyde kunder er de beste ambassadørene, og at et godt rykte blant fagfolk gir et kvalitetsstempel. Med lekre showroom i Kanalveien og på Nyborg, er de et selvfølgelig stoppested for de som ønsker kvalitet.

Innbydende showroom

 Modena Fliser har de senere årene hatt en enorm vekst. I løpet av noen få år har de vokst til hele 26 butikker over hele Norge, hvorav to ligger hendig plassert i hver sin ende av Bergen sentrum. Kjeden, som fikk sin start da flere enkeltstående firmaer gikk sammen om innkjøpene, har fokus på service i alle ledd. Målsetningen om å bli markedsledende innenfor bransjen, både på proff- og privatmarkedet, gir kundene unik tilgang på fagkunnskap gjennom ansatte med solid kompetanse.

I tillegg til å være en totalleverandør av flis, skifer og naturstein, kan Modena tilby et rikholdig utvalg av baderomsmøbler og tilbehør. Alle stiler er representert, fra klassisk til innovativt og moderne. Showroomene er smakfullt dekorert og viser en rekke spennende sammensetninger, fra det helt enkle til det mest eksklusive. Modena samarbeider med flere av verdens ledende produsenter, og holder seg oppdatert på de siste trendene gjennom hyppige besøk på messer flere ganger i året. 
 
Article image

Mer enn fliser

 Varme har også fått plass hos Modena, som blant annet er leverandør av danske Lotus. Ovnene og peisinnsatsene fra Lotus kombinerer design med funksjonalitet og brukervennlighet, og kan også installeres med luftforbrenningsdyser. Det betyr at man kan spre varmen gjennom flere rom ,og kutte enda litt mer av strømregningen. Lotus har også fått miljøstempelet ”Svanen”, og de lekre ovnene kan i mange tilfeller leveres på spesialmål om man ønsker. På baderomsfronten er trendene mange. Smarte løsninger og krav til kvalitet er noe som gjør Modenas produkter. I showroomet i Kanalveien er det enkelt å få inspirasjon til små og store prosjekter. De ansatte følger opp kunden fra planlegging til installering, om ønskelig. 

Article image

Rask levering

 En av de mange fordelene med å handle hos Modena er rask levering, butikkene lagerfører det meste man ser i showroomene. 

Butikken på Nyborg er vestlandets største flis- og skifersenter, og her har man også samlet prosjekt-kompetanse i en egen avdeling. Med velkjente navn på kundelisten, har Modenas produkter blitt en stor del av spennende prosjekter og signalbygg over hele regionen, og TV2s ”Tid for hjem” har også benyttet seg av både stein og flis fra butikkene.
Om man trenger inspirasjon eller hjelp fra fagfolk, har Modena knyttet til seg et nettverk bestående av arkitekter, entreprenører og utførende –som gledelig videreformidles til de som ønsker profesjonelle råd.
 
Tekst & foto: Silja Sirevåg