Hjem » Klær & mote »  Kjærlighet for naturen hos Juvelér H. A. Neerbye

Kjærlighet for naturen hos Juvelér H. A. Neerbye

Natur, kunst, familie, kjærlighet og skjønnhet – dette er inspirasjonskildene til det danske smykkemerket Ole Lynggaard Copenhagens magiske smykker. En fasinerende blanding av kreativitet, luksus, stil og mesterlig håndverk. 

Ole Lynggaard, grunnleggeren av selskapet med samme navn, har videreført sitt fantastiske designtalent til datteren Charlotte. Begge er lidenskapelige designere og gullsmeder. Hennes edle smykker – ofte med imponerende naturlige former – har tilhengere over hele verden. Selskapet er et solid familiefirma. Charlottes bror Søren, og hennes datter Sofia er nemlig også en del av det kreative og suksessrike firmaet. De tradisjonelle og godt forankrede familieverdiene er derfor svært viktig i den danske smykkeproduksjonen. Firmaet er basert i Hellerup, en fin forstad til København. Her, i umiddelbar nærhet til stranden, lages smykkene, designet med stor vekt på detaljer og godt håndverk. Blant det store spekteret av vakre smykker finner vi blant annet Leaves og Lotus-kolleksjonene, og ikke minst de ekstravagante smykkene i den unike BoHo kolleksjonen. Med sine voluminøse og uimotståelig vakre edelstener utstråler denne kolleksjonen en helt spesiell eksklusivitet. 

Elefantanhenget i 18 karat gull designet av Ole Lynggaard, har blitt et ikon. Den lages også fullbesatt med hvite diamanter eller med en enkel praktfull edelsten. Charlotte er spesielt begeistret for fargede edelstener og hun kan kunsten med å kombinere edelt gull med diamanter, perler, rutilkvarts og grønn turmalin for å nevne noen. 

I Oslo selges kolleksjonene fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN blant annet hos Gullsmed H.A. Neerbye i Henrik Ibsens gate 60.
– Vi har nettopp vært i København og besøkt firmaet. Her fortalte Charlotte Lynggaard om hvordan hun velger ut stener, og hvor krevende prosessen er for å utvinne de flotte edelstenene hun arbeider med. Det gir oss en stor glede å formidle dette videre til våre mange trofaste OLE LYNGGAARD COPENHAGEN kunder. Det er alltid inspirerende og lærerikt å møte Charlotte, og få ta del i hennes smykkeunivers. Vi gleder oss til å vise frem smykkene i vår helt nye OLE LYNGGAARD COPENHAGEN avdeling, forteller daglig leder Camilla Mesel Clausen.

Fakta Juvelér H. A. Neerbye

• Juvelér H. A. Neerbye ble etablert i Oslo i 1914 av Hans Anton Neerbye. Siden den gang har de tilbudt sine kunder eksklusive merkevarer, som Ole Lynggaard Copenhagen, og et godt utvalg unike diamantsmykker.
• Adresse: Henrik Ibsens gate 60, 0255 Oslo
• Web: neerbye.no
Facebook.com/Neerbye
Instagram.com/gullsmedneerbye
• Tlf: 22 54 54 30 
• Epost: gullsmed@neerbye.no
 

Følg IN magasinet på Facebook