Hjem >  Hyttetur i sommer?

Hyttetur i sommer?

Nå kan du legge en bit av sommerferien på Statskogs hytter. Etter måneder med stengte dører er hytte-tilbudet nå åpent.

– Smittepresset i Norge er sterkt redusert og svært mange leter etter gode feriealternativer i landet vårt. Derfor har vi besluttet å åpne hyttetilbudet igjen, samtidig som vi skjerper informasjon og varslingsrutiner for å styrke smittevernet, sier administrerende direktør i Statskog, Gunnar Lien.
Statskog har 86 utleiehytter og 130 åpne buer spredt rundt i Norge. Utleiehyttene er rimelige leiealternativ, mens de åpne buene kan brukes uten å betale noe.

Statskogs hyttetilbud var stengt fra i midten av mars til starten av juni på grunn av korona-situasjonen. Før hyttene åpnet konfererte Statskog med smittevernekspertise og etablerte et skjerpet informasjonsopplegg.
Leietakere som mistenker at de er smittet av korona-viruset skal ikke oppsøke Statskogs hytter. Dersom man mistenker korona-smitte under eller rett etter oppholdet, skal Statskog varsles slik at den aktuelle hytta kan tas ut av utleiesystemet i en periode.
– Smittespredningen i Norge har sunket betydelig gjennom våren, mye på grunn av at folk har tatt forholdsregler. Med de rammene vi nå har etablert vil våre hytter være trygge og kjærkomne turalternativ for mange i tiden som kommer, avslutter Lien.