Hjem » Bergen » Hjem & fritid »  Hverdagsglede på kjøkkenet

Hverdagsglede på kjøkkenet

Kjøkkenet har etter hvert blitt familiens oppholdsrom, og må stadig dekke flere behov. Når man velger en innredningsløsning fra Drømmekjøkkenet ved Danmarksplass, skal hverdagsglede inngå i kjøpet. De har faktisk et kundeløfte som lover akkurat det.

 «Hverdagsglede er vel når vi midt i hverdagen, innser hvor bra vi har det» heter det hos Drømmekjøkkenet. 

– Vi kan dekke alle behov, det er egentlig bare lommeboken som begrenser oss, sier Benedicte Friele Grung hos Drømmekjøkkenet. 
– Vi får mye skryt for kreativiteten vår, vi er flinke til å finne gode løsninger. 
Drømmekjøkkenet har to flotte showroom i lokalene sine; ett til kjøkken fra Dansk-produserte Multiform, og ett til svenske Drømmekjøkkenets egne design. 
– Danskene er gjerne litt mer moderne i stilen, de er veldig flinke på design. Sort og hvitt, eller grått og hvitt, er trendy på kjøkkenfronten. Sort eik er veldig populært, gjerne kombinert med en hvit høyskapsvegg, forteller Benedicte.
 
Article image

Ukurante mål og kaffemaskiner

 Drømmekjøkkenet har kjøkken i mange prisklasser, fra de mest eksklusive kjøkken til rimeligere løsninger. Ofte kan forskjellige kjøkken mikses sammen til akkurat det man måtte ønske. Drømmekjøkkenet tar også imot spesial-bestillinger som skap med ukurante mål, eller skuffer med ukurant dybde. Dette gjelder både Drømmekjøkkenet og Multiform. 

– Folk bygger større kjøkken enn før, og den trenden ser ut til å fortsette. Vi ser også at folk unner seg gode hvitevarer, og bruker penger på teknologi. Kombi-dampovner, integrerte kaffemaskiner, vinskap og kokende vannkraner er noe av det som er veldig populært nå. Ting som tidligere ble ansett som luksusvarer er nå tilgjengelig for de fleste, og stadig flere lar moderne teknologi gjøre hverdagen litt lettere. Hos Drømmekjøkkenet finner man merkevarer som Siemens, Miele, AEG og eksklusive Gaggenau.
 
Article image

Flinke montører

 Noe av det Benedicte liker aller best med å jobbe hos Drømmekjøkkenet er kundekontakten. 

– Ingen dager eller kjøkken er like. Uansett om folk velger den samme modellen, så er det ulike rom. Hvert kjøkken er like spennende, og jeg blir aldri lei av å tegne kjøkken. Benedicte snakker også varmt om montørene hun jobber med. 
– De er virkelig prikken over i’en. Uansett hvor flinke vi er til å planlegge kjøkkenet, så er vi jo avhengige av en flink montør for at kundene skal bli fornøyde og at resultatet skal bli bra. Vi får mange nye kunder fordi fornøyde kunder snakker om oss, og det er jo den aller beste reklamen man kan få. 
 
Tekst & foto: Silja Sirevåg