Hjem >  HERSKAPELIG HYGGE

HERSKAPELIG HYGGE

Rammen rundt et arrangement utgjør prikken over i-en. På Kjeller Gaard råder gammeldags idyll - forent med diskret høyteknologi og interiørmessig edge. Du kan leie herligheten. Og ta gjerne en luftetur med et vaskeekte veteranfly fra Kjeller Flyplass. 

På den ni mål store tomten, med frodig hage og imponerende utsikt, troner villaen, ombygd til sveitserstil i 1890. Siden oppussing og full up grade høsten 2018 har Kjeller Gaard huset alt fra juleselskaper til bryllup. Og mulighetene er mange på den landlige gården, som ligger få minutters kjøring fra Lillestrøm. 

Fleksibilitet

– Man kan leie hele huset hvis man vil, ha selskap i hagen, og vi tilbyr også overnattingsrom, sier Anne Rommen. 
Hun er eier og driver av Kjeller Gaard, sammen med mannen, Geir Christian Nielsen. Med på laget har de dessuten Bente Sveum, som er daglig leder.

Enhver anledning er en god anledning

De tre staselige stuene i første etasje er som skapt for selskapelighet, men fungerer også for mer uformelle familie- og vennetreff. Det er bare å avgrense rom etter antall gjester, og i annen etasje finner man den lune peisestuen «Himmelrommet». Gjestene ordner selv mat og drikke. Et tipp-topp kjøkken gjør den biten enkel, men det er selvsagt også mulig å bestille catering. 

Nye tanker

Eksklusiviteten på Kjeller Gaard kan også innby til et inspirerende kick-off, eller kanskje rolige styremøter, og hvor det er godt å få være for seg selv. 
– De spesielle omgivelsene kan få folk til å tenke nye tanker, mener Anne. 
Og selv om villaen til dels fremstår som «nostalgisk», skal man ikke la seg lure; Alt teknisk utstyr, også til møtevirksomhet, dekker dagens forventning og er helt på høyden.

I Amundsens flyspor

Helt på høyden kan man også være. Kjeller Gaard og Kjeller Flyplass har inngått et samarbeid, og tilbyr gjester lufteturer i flygedyktige veteranfly. 
– Flyplassen er fra 1912, og er Norges eldste, og også en av verdens eldste, forteller pilot Christian Falck. 
– Her ble landets aller første fly bygget. Selveste Roald Amundsen var Kjellers første flyelev, og han fikk sitt internasjonale flysertifikat. Legendariske Amundsen bodde dessuten på Kjeller Gaard i sin tid. 
– Det rommet har vi oppkalt etter ham – «Amundsen-rommet», smiler Anne.

FAKTA: Kjeller Gård

• Adresse: Johannes Nielsensvei 67, 2007 Kjeller
• Telefon: 23 35 30 70
• Booking: bente@kjeller-gaard.no | 970 66 446
• Webside: www.kjeller-gaard.no
• Facebook: www.facebook.com/gaardkjeller
• Kjeller Gaard leier ut lokaler for alle anledninger og leie av lagringsboder. De arrangerer også kurs og eventer.

Tekst: Trine Texnæs | Foto: Kjeller Gaard
 

Følg IN magasinet på Facebook