Hjem >  Hair color is the new make-up

Hair color is the new make-up

Din hårfarge er akkurat som make-up, en del av din personlighet, din stil og din smak. Og i dag som aldri før uttrykker vi oss gjennom hårfarge, på bakgrunn av humør, stil og til og med anledning.

Med boomen på sosiale medier og de mange hårfargetrendene og ulike teknikkene, har hårfargemarkedet speilet utviklingen på make-up markedet. Hårfarge har ikke lenger bare en funksjon for å dekke hvite hår, den er en del av din skjønnhetsrutine, som definerer din egen look og identitet.
Hos Modern Design finner du profesjonelle Colorister som hjelper deg å finne ditt image, bygge videre på dine naturlige reflekser eller gi deg en ekstra farge-boost. For å oppfylle akkurat din hårfargedrøm kan de legge til lys og skygger med profesjonelle teknikker som Contouring, Strobing, Baby Lights … listen er lang.
Sammen med din Colorist kan dere skape skreddersydde farger og personlige opplevelser i hvert besøk. I denne forbindelsen er L’Oréal Professionnel en viktig samarbeidspartner. Som et globalt merke og markedsleder vil L’Oréal Professionnel sikre trygg bruk av hårfargeprodukter i Modern Design salongene og gi inspirasjon til de nyeste trendene og teknikkene. På denne måten kan du definere din egen stil, look og identitet gjennom ditt valg av hårfarge.
Velkommen innom en av salongene til Modern Design.