Hjem » Interiør & design »  Hagemøbler av ypperste kvalitet

Hagemøbler av ypperste kvalitet

Fine Design er en moderne og annerledes leverandør av hagemøbler og griller med tilbehør. De har spesialisert seg på innkjøp direkte fra produsent uten fordyrende mellomledd. Dette gjør at de kan levere rimelige utemøbler i god kvalitet rett til deg.

Fine Design ønsker å være et alternativ for dem som er opptatt av god design til en rimelig pris. Hos Fine Design får du kjøpt unike produkter som du ikke finner hos de store kjedene. Innehaverne av Fine Design, Marianne Aanerød og Hans Petter Brunland har til sammen over førti års erfaring innenfor innkjøp og produktutvikling. Derfor kan de med stolthet formidle sin visjon: «Alle skal ha råd til god design». I 2018 forsterket de eiersiden med Kjetil Aanerød. Han har mange års erfaring innenfor salg og kundebehandling i møbelbransjen. Fine Design er først og fremst en nettbutikk, men for at du som kunde skal føle trygghet, viser de også fram produktene i butikkene sine på Fornebu og i Sandnes. Varene finnes på lager i samme bygg slik at du kan få dem med deg med en gang – eller sendt direkte hjem om du ønsker det. 

Trendene fremover

– Trenden er at vi vil se mer vedlikeholdsfrie og modulbaserte utemøbler fremover, sier daglig leder Marianne Aanerød.
På Fornebu holder Fine Design til i hangar 4, her finner du flere tusen m² med utstillinger og et lager av hagemøbler. Fra avdelingen på Fornebu sendes også ut alle bestillinger til kunder fra hele landet. I tillegg til nettbutikken og butikken på Fornebu har Fine Design også hatt en butikk i Sandnes i tre sesonger.
– De fleste som handler hos oss kommer til butikken vår for å se og prøve, ca. 10 % handler på nett. Vi leverer mest til private, men også til kantiner og bedrifter som har behov for utemøbler. Hos oss er vi opptatt av god kundeservice og vi gir råd til kunder som kommer med tegninger og bilder av uteplassen de ønsker å møblere. 
Alle de tre eierne i bedriften bidrar i den daglige jobben. 
– Til 2019 sesongen har vi også fått på plass en ny nettbutikk, som gjør det enklere for kundene å finne frem. Sesongen vår starter i begynnelsen av mars og varer til rundt midten av september. Hovedtyngden av møblene våre er av aluminium, og er ofte også modulbasert.

Fine Design er opptatt av god tilpasning og at de har noe for alle, små og store utemiljø. Nytt for 2019 er produkter fra en fransk leverandør som er av lett materiale og kan tas med på stranda.
– I tillegg selger vi også lette gass peiser, som er flyttbare og utegriller som kommer fra en australsk produsent. Særlig grillen er populær hos den mannlige delen av kundene. Vi har også modulbaserte kjøkken som man kan tilpasse og bygge på. I 2018 solgte vi også mye parasoller, vi har en fin modell på 3 * 3 m som var veldig populær denne sommeren. Det er flere konkurrenter i vår bransje, men vi velger å ha fokus på oss selv, samt fokus på kundene våre. I høysesong begynner dagene tidlig og det er mye å gjøre i butikken, ferie blir det ikke så mye tid til da. Juli kan dog være litt stille til tider, men vi må være på plass, forteller Marianne.
Nordmenn har blitt flinkere til å fokusere på uteplassen sin, og gjør gjerne mer ut av den.

Hva skal uteplassen brukes til: Er det til familien? Aktiviteter? For avslapning? solforhold? osv. Det er flere hensyn å ta.
Dette kan Fine Design hjelpe deg med.
– Usikkerheten er rundt når sesongen begynner, siden vinter og vår varierer en del her i Norge. Vi holder oss oppdatert via messer, interiørblader, nett, blogger og leverandører. Vi liker å tenke helhet og bruksområder. 
– Hvilke trender ser du fremover? 
– Vi tror folk vil tenke på det som er vedlikeholdsfritt og gjerne puter som kan ligge ute, og at man kan bygge modulbasert. 
– Hva er du mest stolt av i Fine Design? 
– Bra spørsmål! Omsetningen er ikke viktig, men å lykkes med egne verdier. Vi tenker på dette med reklamasjon når det forekommer. Kunden skal være mer fornøyd etter en klage. Vi rydder opp på en særdeles god måte. Videre har vi også mye faste kunder. Mange er fornøyd og vi spør ofte hvor kundene har hørt om oss. Rundt halvparten kjenner oss fra venner/kjente. Vi ønsker å være kjent for personlig service, stort sortiment og rask levering, avslutter Marianne. 
Fine Design har et stort utvalg av hage-møbler i aluminium, rotting og betong. Deres designmøbler er kjent for god kvalitet og stilrent design. De har også gassgriller og utekjøkken fra BeefEater, loungemøbler fra danske Trimm, hagemøbler fra Lafuma og gasspeiser fra Cosi. Utemøblene fra Sundays Design og plantekassene fra BEDD er 100 % norske, altså både designet og produsert i Norge.

FAKTA: Fine Design

• Avdeling Fornebu: Snarøyveien 67, 1367 Snarøya - Tlf: 90608037
• Avdeling Sandnes: Forusbeen 337, 4312 Sandnes - Tlf: 995 82 005
• Nettbutikk: www.finedesign.no
• E-post: info@finedesign.no
• Facebook: www.facebook.com/finedesign.no
• Instagram: www.instagram.com/finedesign_no