Hjem » Klær & mote »  Finn drømmeringen hos Thune

Finn drømmeringen hos Thune

Forlovelsesringen skal symbolisere kjærligheten mellom deg og din elskede, og den skal bæres hver dag i mange år. Hos Thune får du ringer med god kvalitet, med et klassisk design som ikke går av moten. Det finnes utallige muligheter i valg av både forlovelsesring og gifteringer.

Elegance, Bridal Eternity og Princess cut by Thune

Thune har utviklet egne kolleksjoner hvor du garantert finner forlovelsesringen til din kjære.
Elegance by Thune er enstenskolleksjonen som er en av Thunes store stoltheter. 
Smykkene fattes på eget verksted i Oslo, og diamantene er av meget høy kvalitet. Fatningen har 6 klør og er nøye utarbeidet med den perfekte design og legering. Alle smykkene med diamanter over 0,50 ct i denne serien, leveres med GIA sertifikat. 
Bridal by Thune er nylig utvidet med en rekke nye modeller. Her finner man diamanter i flere slipeformer, som eksempelvis oval, cushion, emerald og brilliant. Disse er designet for å passe perfekt ved siden av en rekkering fra Eternity by Thune, som ofte velges som giftering.  
Princess cut by Thune består av diamantsmykker med firkantet slipeform, og er en foretrukken diamantslip for mange. Med sitt unike design er de vakre blikkfang som er lett iøyenfallende. En rekke av modellene har flere stener fattet sammen, som gir et flott uttrykk. 

 

Mange valgmuligheter

Hos Thune er det mange valgmuligheter når det gjelder forlovelses- og gifteringer. Promise by Thune består av et bredt utvalg gifteringer. I denne serien har man mulighet til å designe frem sin egen ring, gjennom en rekke valgmuligheter. Her velger man selv om man ønsker ring i gult gull, hvitt gull, platina eller palladium, og om man ønsker diamanter fattet i ringen. Overflaten på ringen kan både være polert, sandblåst eller silkematt. Din personlige gravering er inkludert i alle våre gifteringer. Promise by Thune består av 100% resirkulert gull. 
En annen populær giftering hos Thune er Eternity -serien som finnes i Siena, Venice og Positano. Alle er rekkeringer med diamanter og designet for å passe fint ved siden av andre ringer, og spesielt godt ved siden av Bridal by Thune. 

Høy kvalitet, lang erfaring og god service

Det er ingen tvil om at ringen du skal gi til din elskede skal være av høy kvalitet. Thune har siden oppstarten i 1857 verdsatt høy kvalitet og god service, og med sine over 160 år i bransjen har de god erfaring. De yter også den  beste service og har produkter av ypperste kvalitet. Med Thune sitt fokus på varige produkter og bærekraft, kan du gå ut av butikken med en god følelse. 
- Vi ønsker at de som kommer inn er trygge på at de finner den ringen de søker etter, vi er veldig opptatt av at de skal gå ut døren med den gode følelsen, sier Hilde.  Med Thune sin lange erfaring og personlig tilnærming vil du garantert bli fornøyd i valget av ring, ta turen innom en av butikkene og få en god veiledning.

Fakta

Thune Jewelry & Watches er en av Norges ledende bedrifter innen gullsmed- og urmakerbransjen med historie tilbake til 1857.


 

 

 

Tekst: Malin Johansen | Foto: Thune