- Les juleutgaven av IN magasinet for Oslo
- Gullvinner, designer og matelsker - møt Margaret Aase
- Vin til julemat
- Les høst-utgaven av IN magasinet for Trondheim
- Les høst-utgaven av IN magasinet for Oslo
- Drømmer du om en moderne og funksjonell hytte som er enkel å holde vedlike?
- Lek deg i parken på SNØ i høst!
- Gründeren bak Heart of Lule
- Les sommer-utgaven IN Magasinet for Oslo
- Omfavn Sommeren Med Stil
Få frem det beste i vinen

Den nye dekanteringskaraffelen fra Eva Solo dekanterer vinen skånsomt gjennom den integrerte trakten, som er perforert av masse små hull. Når vinen renner gjennom de små hullene og fortsetter ned langs innsiden av karaffelen, luftes den skånsomt og effektivt på den vakreste måte.
Når vinen dekanteres – eller luftes – mykes tanninene opp, slik at de blir mindre skarpe, syren avrundes, og det åpnes opp for vinens fruktighet. Vinen blir med andre ord mer kompleks og hel i smaken og dermed mer behagelig å drikke. En gammel og moden vin trenger bare 20–30 minutters dekantering (men her kan det til gjengjeld være bunnfall), mens en helt ung vin kan ha bruk for flere timers lufting.
Til sammenligning tar det omtrent et døgn å lufte en flaske vin hvis du bare trekker opp korken og lar vinen bli i flasken – og hvem har vel tid til det?
Karaffelen er i munnblåst glass med helletrakt av rustfritt stål. Den tåler oppvaskmaskin. H21 cm, Ø15 cm, Volum: 0,75 liter, Veil. utsalgspris kr. 399,-