Hjem >  Et senter med god handels- og samholds opplevelse

Et senter med god handels- og samholds opplevelse

Velkommen til Bekkestua Senter

I sentrum av Bekkestua ligger Bekkestua Senter. Et kjært og nært senter som ble ferdigstilt høsten 2014 og med en utvidelse av bygget i 2016 er senteret Bekkestuas største. Her finner du alt av mat, klær, apotek, og masse mer. Så ta deg turen innom Bekkestua Senter for en hyggelig opplevelse for deg selv eller sammen med venner og familie. 

Et knutepunkt

Bekkestua Senter er Bekkestuas største senter. Det skal være et naturlig førstevalg for beboerne i området, samt være et godt alternativ for beboere i hele Bærum og Oslo vest. Senteret ligger midt i Bekkestua sentrum, og det er ikke for ingenting. Det er nettopp her knutepunktet er for beboende og besøkende. Her kommer mennesker for mange forskjellige formål. Trenger du å klippe håret, freshe opp huset eller leiligheten, en ny garderobe eller ta en matbit eller kopp kaffe? Da er Bekkestua Senter stedet verdt å ta turen innom for akkurat dette. Her kan du nemlig få unna alle gjøremål og alle er alltid hjertelig velkommen til Bekkestua senter. 

Mye mer enn bare handel

Bekkestua Senter er ikke bare et sted for å handle stort og smått, men også en møteplass og et sted å delta sosialt. Senteret tror på inkludering og felleskap, og derfor ønsker å gjøre senteret til mer enn bare handel. På senteret vil de arrangere seniorkaffe, quiz-kvelder og barneaktiviteter for å fremme lokalt engasjement og bygge felleskap. På arrangerte markedsdager og til jul fylles torget med liv og glede. 
 

Mange muligheter

Bekkestua Senter skiller seg ut fra mange andre senter ved at de ligger i midtpunktet av Bærum. Noe som gjør Bekkestua Senter til en naturlig møteplass. Butikkene på senteret er også tilpasset lokalbefolkningen sine behov, slik at du får alt du trenger på en plass. Senteret har bidratt til, og utvikler seg med moderniseringen av Bekkestua. Mange nye boliger står klare i årene fremover og senteret blir en viktig del av fremtiden. Med mange leiligheter og beboelse i området er Bekkestua Senter en viktig arbeids- og handelsplass. 
 

Ny resturant - Italienske delikatesser i senteret

Har du lyst på autentisk italiensk mat uten å reise hele veien til Italia? Frykt ikke. Nå har Bekkestua Senter fått en helt ny italiensk restaurant ved navn Bocca, hvor du får italienske delikatesser servert. All mat lages fra bunnen av, og de serverer ekte steinovnsbakt pizza og velsmakende salater. I tillegg til det serverer restauranten nydelige forretter, pizza rosso og bianca og en frisk dessert. Hva med å ta med venner, familien eller kjæresten på en smaksrik reise gjennom Italias delikatesser. La smaksopplevelsen starte med et fat ost og skinke, fortsette med en pizza eller salat og avslutt turen med en pannacotta med sitronkrem på slutten.
 

Velkommen skal du være

Hjertelig velkommen til Bekkestua Senter, hvor du finner alt du trenger på et sted, både av handel og det sosiale. Ta med familie, venner eller ta deg en tur innom for en smaksrik middag, en ny frisyre, bursdags- og sammenkomst fester eller for å handle det du trenger. Kanskje du bare vil titte eller vil forfriske opp garderoben? Mulighetene er mange på Bekkestua Senter. 

Fakta

Bekkestua Senter sto ferdig høsten 2014 og med en utvidelse av bygget i 2016 er senteret Bekkestuas største. Bekkestua Senters verdier er nær, levende, åpen og oppdatert. De ønsker å være en levende og varm møteplass for beboerne i området, samt være et godt alternativ for beboere i hele Bærum og Oslo vest.

 

Tekst: Malin Johansen | Foto: Bekkestua Senter / Qvitre Designbyrå