Hjem » Hjem & fritid »  En dag på stranden

En dag på stranden

Årets vinter har vært lang og kald så mange nordmenn er nok klar for varme solfylte dager på stranden. Enten det er en strand i Norge eller i sydligere strøk er det viktig å ha med seg de rette tingene i strandvesken.

Det essensielle

Du trenger selvfølgelig badetøy, badehåndkle, solbriller, solkrem er et must på stranden og husk høy solfaktor til barna. Underholdning for å få tiden til å gå er også viktig, husk å fylle Spotify listen med vakre sommerlåter til passer til varme dager på stranden. En god bok er også det perfekte botemiddel for kjedsomhet.

Kjekt å ha

Et stort piknikteppe som du har under håndklær, vesker og annet pikk pakk er nyttig for å unngå for mye sand i tingene dine. Masse kald drikke, spesielt dersom stranden du skal tilbringe dagen på ikke har en kiosk. Huden kan også få nok sol om man tilbringer hele dagen på stranden, da er det nyttig meg en langermet skjorte og en solhatt eller caps. Ønsker du litt skygge er også en parasoll eller stor paraply nyttig å ha. Noe å spise er også fornuftig, frukt er mettende og inneholder mye vann. Dersom du svetter mye er potetgull nyttig for å få i deg noe salt. Ellers er våtservietter til å vaske hender og Aloe vera dersom huden har blitt rød nyttig å ha med seg.

Hæla i taket

Ønsker du deg en skikkelig ekstravagant strandtur med en større gruppe bør du sette av ekstra tid til planlegging for å få en flott dag. For komfort og luksus kan du ha med solstoler, kjølebag med mat og vin, engangsgrill og grillmat og leker til barna. Her det bare fantasien og hva som er praktisk å gjennomføre som setter begrensninger.

Tekst: Asle Kvinnesland | Foto: Toa Heftiba, Pineapple Supply Co, Natalya Zaritskaya, Link Hoang & Filios Sazeides
 

Følg IN magasinet på Facebook