Hjem >  Eksklusivt skjønnhetsrituale inspirert av hav, vitenskap & sanser

Eksklusivt skjønnhetsrituale inspirert av hav, vitenskap & sanser

Siden den første salongen åpnet i Kristiansand for mer enn et halvt århundre siden har Maja’s vært en elsket aktør i bybildet. Det er ikke så rart. 

Helt fra starten har denne lille frisørgruppen vært opptatt av å tilby kundene sine det beste innen faget. Et dyktig personale som alltid er oppdatert på det siste innen frisyrer og farger, lekre lokaler og de mest innovative produktene på markedet.

Høsten 2019 er selvsagt intet unntak

– Fra september har vi kunnet tilby en helt ny behandling skreddersydd for mennesker med hodebunnsproblemer, forteller Eva Moi Skøie.
Behandlingen utføres med en serie kalt Eksperience. Produktene er basert på thalassoterapi, en terapiform hvor man systematisk benytter sjøvann, tang og tare. Eksperience har vært på markedet i mer enn tjue år, men ble introdusert for nordmenn først i sommer.

Marint vidundermiddel

Produktene er resultatet av en unik synergi mellom vitenskap og natur. Ingrediensene er på sin side perfekt balansert, sikre i bruk og meget effektive. «Stjernen» i serien har fått navnet Aquamaris Complex, som er sammensatt av alger og vann hentet fra marine kilder på øya Noirmoutier. Vannet der er rikt på flere grunnstoffer, alle essensielle for kroppens vitale funksjoner og en sunn hud.
Algene tilfører produktet enzymer, proteiner, mineraler og vitaminer. Østersskall og perleekstrakt bidrar med reminaliserende egenskaper. Til sist tilsettes et multifunksjonelt protein som hjelper til med å fordele stoffet på hodebunn og i håret.
– Foruten å være et effektivt våpen mot hodebunnsproblemer er behandlingen også ytterst behagelig. Sansene pirres på en unik måte. Kom gjerne innom en av våre salonger for å se om dette kan være noe for deg. Vi tilbyr også egne produkter for videresalg, slik at man kan følge opp behandlingen hjemme, avslutter Eva.

FAKTA: Majas Salonger

• Salonger: Du finner Majas Salong på disse stedene Markens, Sørlandssenteret, Brennåsen og Vågsbygd
• Webside: www.majas.no
• Facebook: www.facebook.com/majassalong
• Instagram: www.instagram.com/majassalong

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Majas
 

Følg IN magasinet på Facebook