Hjem » Bergen » Hjem & fritid »  Eksklusive møbler med inklusiv service

Eksklusive møbler med inklusiv service

I Innbydende lokaler i Øvregaten ligger KA International, det verdensledende interiørkonseptet som tilbyr alt fra eksklusive gardiner og lamper til lekre sofaer og vakre speil. Den store valgfriheten bak konseptet har gjort at Bergenserne stadig vender tilbake til møbelbutikken i Bergens eldste gate.

Verdi for pengene

 KA International åpnet dørene på hjørnet av Øvregaten og Nikolaikirkealmenningen i 1998, med et sterkt konsept i ryggen. Etablert i Spania i 1984, ble kjeden etter hvert Europas største interiørkjede. 

Kjeden setter sin stolthet i kvaliteten og valgfriheten, og kolleksjonene spenner fra det helt enkle til det mest eksklusive. Konseptet er i stor grad basert på at kundene selv kan velge sammensetningen av møbelet, som hvilke tekstiler som benyttes. Butikken har egen møbeltapetserer og tar også inn eldre møbler til reparasjon. Kjedens motto er «Verdi for pengene», og det reflekteres i utvalg og pris. 
De fleste lommebøker kan finne noe her. Klassiske lamper har fått mye plass i butikken, som må kunnes kalles et showroom, og her tilbys også omtrekking av gamle lampeskjermer. Egen systue muliggjør rask levering og reparasjoner av eldre tekstiler.
 
Article image

Populært tilbehør

 KA International er, i tillegg til møbler, en stor-leverandør av interiør-tilbehør. Tekstil-blomster, som leveres i alle former og farger, er smakfullt plassert i butikken. 

En eksklusiv, men prismessig tilgjengelig gaveavdeling avslører fristende pyntegjenstander til mangt en interiørstil. Fredelige engler, romantiske lysestaker og deilige pledd – det skal vanskelig gjøres å ikke finne noe for en hver smak her. 
Butikken huser også svært populære gardiner og annet vindusdekor med funksjon, som lameller. Valgfriheten gjør at man i stor grad kan bestemme det endelig produktet, i tråd med ens egne behov og smak. 
 

Unik kompetanse

 De ansatte hos KA International har alle interiørfaglig bakgrunn, og butikken tilbyr også en hjemme-service. Da kommer en konsulent hjem til deg og tar mål, og gir gode råd og hjelp. Med god produktkunnskap og tro på konseptet sitt, bistår de med profesjonelle og smarte løsninger. Kjeden har også en virtuell dekoratør på hjemmesiden sin. Der kan man prøve ut forskjellige tekstiler og farger på diverse møbler. Slik kan man se hva som passer best, før man tar turen innom butikken for å nyte godt av den vennlige kompetansen man møter der. KA International er stolte av å kunne levere og tilpasse det meste, alt med solid fagkunnskap og god kundeservice.

 
Tekst & Foto: Silja Sirevåg