Hjem » Interiør & design »  Eksklusiv & sofistikert

Eksklusiv & sofistikert

VOYAGE, er en eksklusiv og sofistikert porselensserie i åtte funksjonelle deler, designet av stylisten Storm. Porselensserviset er hvitt med lekker sort dekor i en suveren miks av art deco, luksuriøs fransk bistro og moderne interiør. 

Inspirasjonen har Storm hentet fra sine mange reiser verden rundt, fra de eksklusive interiørene, fra de unike matopplevelsene og fra noen av de klassiske motedesignerne. Han har alltid vært glad i å reise, og ønsker å bringe hjem den deilige og luksuriøse hotellfølelsen. Med serien VOYAGE har han skapt nydelige dekorer med solen som base og med himmelretningene og meridianene samlet til et glamorøst og stilistisk uttrykk. Storms tid som designer av et fantastisk boutique-hotell midt jungelen i Tulum i Mexico, inspirerte til også å inkorporere vakre håndtegnede elementer derfra, som en flamingo, en jaguar, en ananas, et monsterablad og noe av det vakreste Storm vet; palmen. For Storm er selve palmen alltid et lykkelig symbol for når man reiser fra kalde Norge til et varmere land. Resultatet er vakre og funksjonelle deler som gir valgfrihet til borddekking da dekoren i sort-hvitt passer i de fleste settinger, samtidig som den tilbyr en unik og eksklusiv opplevelse. Kolleksjonen passer til frokost, lunsj, middag og kveldsmat. VOYAGE innbyr til stilige borddekkinger, og for Storm var det viktig å skape en kolleksjon som kunne samle familie og venner rundt bordet, særlig etter en lang tid fra hverandre. 

Storm

Storm er en stylist, som har blant annet ahr jobbet med Vogue og Elle. Han har deltatt i tv-programmer som Top Model Stylistene. Han har også designet undertøy sammen med We Norwegians, sengetøy og luksushotell i Mexico. Storm har lang erfaring som stylist og kan dette med interiør, og gir stadig ny inspirasjon til de norske hjem. Inspirasjonen henter Storm fra hele verden, og kan gjerne dukke opp gjennom spennende naturvin, mat og musikk som ved fysiske interiører og møter med ulike estetiske uttrykk. Alt henger sammen, sier han. Storm debuterer nå som designer for Magnor Glassverk med porselensserviset VOYAGE.

Tekst: IN magasinet | Foto: Magnor
 

Følg IN magasinet på Facebook