Hjem » Bergen » Hjem & fritid »  Det kvinner vil ha

Det kvinner vil ha

Med flotte klær, sko, vesker, og nydelige hudpleieprodukter som får oss til å stråle, og gode teer og sunn sjokolade som gjør oss glade er Mogs uten tvil damenes favorittbutikk.

 Med en miks av mote, økologisk mat, og innreding er Mogs en spennende livsstilsbutikk som har vært dypt savnet i Bergen. Dette er butikken som får oss til å føle oss vel både utenpå og inni, og krydrer byen mellom de syv fjell med farge, varme og stil. 

Mogs er en livsstilsbutikk, som vi ser stadig flere av i Oslo, København og ellers i Europa, og nå har også turen kommet til Bergen, rettere sagt til den trivelige gaten Marken. 
– Marken er en kjempekoselig internasjonal gate med indisk og vietnamesisk mat, og italienske delikatesser med oster og pølser rett over veien. Dette er Bergens Notting Hill og her passer butikken min veldig godt inn, sier eier Siri Monsås Vinnes.
Article image

Trendy, nytt og populært

 Hos Mogs får du kvalitetsprodukter i lekkert design som også vil bidra til at du trives bedre i hverdagen. Hvorfor ikke prøve duftlys laget av soya i stedet for parafin, eller fuktighetsgivende såper laget av sheabutter?

– Sunne valg er veldig populært så jeg fører også blant annet økologiske og naturlige produkter som superfood fra René Voltare, sier, Siri Monsås Vinnes, som mener at stadig flere setter strengere krav til hva de spiser og drikker. 
Mogs har også det naturlige kosmetikkmerket Tromborg som gjør det lett å se godt ut med et fullkomment resultat hver eneste gang. Denne mineral make-upen er av reneste kvalitet, er helt naturlig, lett, transparent, og kommer i alle slags farger og teksturer.
Det er også viktig at kunden har litt å velge i så Mogs fører flere merker, og håper med det at kundene gjenoppretter kroppens naturlige balanse.
Article image

Noe for alle

Mogs er en butikk for kvinner i alle aldre og fører klær og sko i forskjellige prisklasser. Her kan man finne alt fra eksklusive varer til produkter med vennligere pris. Blant butikkens populære merker finner vi St.Tropez Custom-made og Clarks. 

– Clarks har herlige moderne sko som også er gode å gå i, sier Monsås Vinnes.
Maggie Wonka, av den norske designeren Cecilie Juvodden er også et annet populært valg blant bergenserne. I Maggie Wonkas kolleksjoner står kvalitet, passform, funksjonalitet og et hint av glamour i sentrum. Designeren bak det fasjonable merket legger heller ikke skjul på at hun designer for den norske kvinnekroppen noe norske kvinner setter stor pris på.
Ta en tur innom Mogs og la deg inspirere. Det skal med andre ord godt gjøres å ikke finne noe som frister i denne herlige oasen av en butikk.
 
Tekst: Rebecca Ravneberg | Foto: Beathe Haaland