Hjem » Klær & mote »  Det beste for synet ditt

Det beste for synet ditt

Innehaver Sigmund Gregersen tok over butikken i Bygdøy Alle 25 for 6 år siden, og har hele tiden hatt som ambisjon å lage en annerledes butikk. Både når det gjelder selve lokalet og tilbudet til kunden samt å tilby en rekke merker de er alene om i Norge. På grunn av COVID-19 er det fra 13. mars midlertidig ikke tillatt med synsundersøkelser men butikken kan fortsatt levere ut varer, i denne siutasjonen følger Gregersen Optikk myndighetenes retningslinjer.

– Vi fører blant annet merker som Savile Row, Oscar Magnusson, Res/Rei og Dita. Dette er briller av fremragende kvalitet og design, forteller Sigmund.
– Vi er hele tiden på jakt etter nye og spennende kolleksjoner, og reiser derfor på internasjonale messer for å håndplukke briller vi mener vil glede våre kunder. Vi utfører grundige synsundersøkelser og setter av god tid til å veilede våre kunder gjennom hele prosessen, frem til valg av brille, glass eller kontaktlinser.

Synstester er viktige for å sikre at du alltid har det beste synet du kan ha. Gjennom testene kan optikeren fastslå om du har behov for hjelpemidler, og i så fall, hvilke hjelpemidler som vil fungere best for deg.
– Våre ansatte har lang erfaring med å slipe brilleglass, dette gir oss mulighet til å kontrollsjekke bedre og samtidig gi spesialtilpasninger for å gi kunden et mer optimalt syn. Vi utfører også brillereparasjoner som du vanligvis ikke får gjort i optiske forretninger. Vi kan for eksempel reparere eller sveise ødelagte briller, polere slitte og matte innfatninger, samt mye mer.
Gregersen Optikk er en av de butikkene som gir oss håp om at ærverdige Bygdøy Alle også i fremtiden skal være en levende gate med masse spennende å tilby!

Tekst & foto: Stein Olav Kåsa
 

Følg IN magasinet på Facebook