Hjem » Bergen » Hjem & fritid »  Danske Kvik introduserer nytt kjøkkenkonsept

Danske Kvik introduserer nytt kjøkkenkonsept

Med det nye konseptet Basic utvider den danske produsenten Kvik sitt allerede brede utvalg av kjøkken til lave priser. Samtidig ruller Kvik ut en helt ny kommunikasjonsplattform. Med enkle virkemidler skal designerkjøkken fra Kvik bli en naturlig stopp på veien mot et nytt drømmekjøkken.

I februar fikk den danske kjøkken-, bad- og garderobeprodusenten Kvik et nytt medlem i familien – Basic. Det dreier seg faktisk om et helt nytt konsept; en flunkende ny kjøkkenserie til svært lave priser. Sortimentet henvender seg dermed i prinsippet til alle; fra studenten som skal innrede sin første leilighet, til hytteeiere som ønsker å modernisere kjøkkenet og selvsagt til den alminnelige huseier; som drømmer om et nytt, moteriktig og funksjonelt kjøkken til en attraktiv pris.

Ingen kompromisser

I likhet med Kviks øvrige kjøkkeninnredninger kommer Basic i et fokusert utvalg. Dette består av fem helt nye fronter; to enkle, glatte og malte, samt tre grepfrie fronter. Disse er alle nye i Kviks sortiment, og derfor unike for Basic. Samlet gir de kunden en rekke muligheter til å komponere sitt helt personlige Basic-kjøkken. 
Selv om det her er snakk om et utvalg i den absolutt laveste enden av prissjiktet, har man ikke gått på kompromiss med verken kvalitet eller garanti. Den er den samme som i Kviks øvrige utvalg. Derfor er det 25 års garanti på alle bevegelige deler, og ti år mot eventuelle produksjonsfeil på fronter og skap. 
Samtidig med sin nye produktlansering, introduserer Kvik et nytt kommunikasjonsunivers. Dette skal bidra til å understreke hvilken viktig posisjon kostnad og pris har fått i kjøkkenmarkedet. 
Dreiningspunktet for det nye universet er en klovn, et symbol på den som ikke har valgt Kvik. Den samtidige lanseringen av Basic er dermed ingen tilfeldighet. Det nye utvalget, og dets lave pris, er selve beviset på at kundene får valuta for både tid og penger.

Om Kvik

Kvik er en del av svenske Ballingslöv Int. AB. Konsernet er en førende bedrift innen kjøkken og bad, både i Skandinavia og Storbritannia. I 2010 omsatte Kvik for mer enn 857 millioner danske kroner, primært via franchiseforetak. I skrivende stund er det mer enn 125 butikker i Danmark, på Færøyene, Sverige, Norge, Finland, Holland, Belgia, Spania og Thailand. 
I Bergen finner du Kvik i Myrdalvegen 22, vi anbefaler å ta en tur innom om du har planer om å pusse opp.