Hjem >  Lek deg i parken på SNØ i høst!

Lek deg i parken på SNØ i høst!

Er du klar for å ta triksene dine på ski eller snowboard til neste nivå i høst? Terrengparken på SNØ er stedet for å teste ut nye triks, finpusse teknikken, og kjenne adrenalinet pumpe! Her finner du utfordringer og moro for alle ferdighetsnivåer.

Med 300 meter fulle av hopp og rails i forskjellige størrelser, er dette stedet hvor du kan slippe deg løs og få det lille ekstra kicket i hverdagen. Den 4-seters stolheisen tar deg helt til toppen, og koppheisen hjelper deg opp til midten av bakken. For å holde ting spennende, fornyes parken jevnlig, så det er alltid noe nytt å prøve seg på.


 

Kurs for alle nivåer

Er du nybegynner på ski eller snowboard? SNØ tilbyr kurs med flinke instruktører og supre vinterforhold fra slutten av oktober. Book kurs allerede nå på snø.no.


 

Om SNØ

Kun 15 minutter fra Oslo sentrum er verdens eneste arena som forener langrenn, alpint, snowboard, freeski og isklatring under samme tak. SNØ tilbyr tre nedfarter med ulik vanskelighetsgrad, en park med rails, bokser og hopp, en 1 km lang langrennsløype, et nybegynner-område og en av verdens høyeste innendørs isklatre-vegger. Vegg-i-vegg med løypene finner du utstyrsleie og en rekke restaurant- og servicetilbud.

 

SNØ Oslo - Snøfonna 5, 1470 Lørenskog 

www.snooslo.no