Hjem » Hjem & fritid »  PIRRENDE JULEGAVER FÅR DU HOS KONDOMERIET

PIRRENDE JULEGAVER FÅR DU HOS KONDOMERIET

Kjøp julegavene til deg selv og dine kjære på Kondomeriet.

Butikksjef Victoria med «Arcwave» Verdens første masturbator med trykkbølgeteknologi og mannens svar på bestselgeren «womanizer».

Mye har heldigvis endret seg på få år. Både når det gjelder nordmenns sexvaner og hvordan sexleketøyet ser ut. Utvalget er stort og sexleketøy og erotisk tilbehør kommer i alle farger og fasonger. Ifølge butikksjef Victoria så er det mange som får en vibrerende gave under treet i år.
– Nordmenn har aldri kjøpt mer sexleketøy enn de gjør nå, og aksepten for å eie et sexleketøy er økende. Det har rett og slett blitt trendy, forteller Victoria.
– Sexleketøy og å utforske seksualiteten har blitt en selvfølge for mange, kall det gjerne mainstream om du vil. Både å gi og å få en erotisk julegave er spennende.

Sexleketøy for menn

Tradisjonelt har det vært kvinner som har vært de ivrigste brukerne av sexleketøy. Nå har også menn i aller høyeste grad hoppet på trenden.
– Vi får stadig mange nyheter til menn, blant annet har Arcwave Ion, eller “mannens Womanizer” blitt en bestselger.
Nå finnes det stor variasjon i utvalget, også til menn, og det trenger ikke lenger være den klassiske lommevaginaen.

Naughty & Nice er en frekk julekalender full av spennende erotikk for både han og henne.

Frekke leker

Det er særlig én ny trend blant par som Victoria har lagt merke til. Hun forteller om en sterk økning i salget av frekke leker, som Fifty Shades sine bøker og filmer har åpnet opp for. Kari og Ola Nordmann har nå i større grad et frekkere sexliv.
– Også er det stadig flere par som kommer og handler sammen. De kikker og handler og gleder seg til å komme hjem. Vi ønsker dere en riktig god jul, og velkommen til en pirrende og leken julehandel hos Kondomeriet på Sandvika Storsenter!

Kondomeriet Sandvika Storsenter

Tekst & foto: IN magasinet

Følg IN magasinet på Facebook