Hjem » Klær & mote »  Bryster i nye øyne

Bryster i nye øyne

Netty Undertøy AS ble startet opp juli 1997 av daglig leder Berit Torkildsen. Hun startet Netty fordi hun ønsket å gi et bedre tilbud for brystopererte enn det som eksisterte. På den tiden var utvalget av undertøy for brystopererte kvinner veldig underrepresentert. 

Når en har vært igjennom operasjonen og eventuelt andre behandlinger vil en etter hvert føle seg frisk og ønsker å komme inn i en butikk hvor det er psykisk oppløftende å komme inn i og ikke føle seg syk. I en undertøysbutikk møter du et annet assortimentet og kanskje andre kunder enn på et apotek eller liggende. 
– En morsom ting er at selve navnet Netty kommer fra min læremester i Nederland, som har vært med på å åpne de forskjellig butikkene vi har, forteller Berit stolt.
Berit og hennes ansatte fokuser sterkt på kundeservice og kunnskap, men i tillegg er Netty så heldige og stolte over å ha kreftsykepleier Mariann tilgjengelig som spesielt kan veilede de som er brystopererte. Er du brystoperert blir du tatt godt imot av Berit og Mariann. Kreftsykepleier Mariann har god kunnskap hvis det skulle være noe man lurer på. Siden den første Netty undertøysbutikken ble åpnet har Berit og hennes ansatte hjulpet mange jenter og kvinner der ute med å finne sin BH.

Et brett utvalg undertøy

Undertøysbutikken tilbyr mange produkter til kvinner, men de selger ikke kun det. Netty har et bredt utvalg av alt fra BH-er, truser, nattøy, bikinier, strikket silke, badedrakter, tilbehør og mye mye mer! Til og med forskjellige stoffer! Utvalget hos Netty er enormt, og ikke nok med det, de har også mange størrelser i sortimentet. Det gjør det mulig for absolutt alle å handle. Her er det bare fantasien din som setter grenser. 
Netty har et stort utvalg av merker som PrimaDona, Marie Jo, Felina, Calvin Klein, Chantelle om mange flere. Dette er alle merker av topp kvalitet, for det er det Netty fokuserer på. Kvaliteten har så mye å si for holdbarheten på BH-en. 
– Ja det er kanskje litt dyrere, men du vil ha utrolig mye glede av en BH du kjøper hos oss, den holder i lang tid og gir optimal støtte, forteller Berit. 
Ikke bare sørger det for at du har den lengre, men du sparer også miljøet ved å handle litt sjeldnere og dyrere. Masseproduksjon av klær vet vi ikke er bra for miljøet. 

Kundeservice og kunnskap hånd i hånd

– Vårt hovedfokus er kundeservice og kunnskap. Vi er ingenting uten våre kunder, så de er vår første prioritet, understreker Berit. 
Som kunde hos Netty skal du bli tatt godt hånd om, og ikke minst få hjelp når du trenger det. Du skal føle deg ivaretatt og sett. I butikken er det du som bestemmer, mens de ansatte veileder deg gjennom jungelen av undertøy. Det spesielle med Netty er at de ikke har en nettbutikk. Dette har Berit valgt bevisst, fordi hun mener det er så viktig å få veiledning og hjelp. Det er veldig viktig å prøve det fysisk i butikk for å finne den rette størrelsen. Berit forteller at det er mange som går rundt med feil BH-størrelse, både cup- og underbryst størrelse. Det er ekstremt viktig å finne den rette BH-en til dine bryster da den er med på å gi deg bedre holdning og ikke minst holde brystene dine på plass. Etter et besøk hos Netty vil du garantert være fornøyd med din handel. 
– De aller fleste kundene som kommer til oss er fornøyde, jeg kan nok telle på en hånd hvor mye kritikk vi har fått, sier Berit. 
Berit har fagdyktige ansatte som holder seg oppdaterte kontinuerlig. Dette gjør de for å sikre at du blir fornøyd med resultatet.

Undertøy for alle, uansett behov

Netty har et stort utvalg av varer som også gir dem en stor og variert kundegruppe.
– Vi har både unge og gamle, mange mor og datter par som kommer inn for å handle den første BH-en, også eldre kvinner, sier Berit. 
Den store variasjonen i kunder tyder det på at de har et tilbud for alle og enhvers behov. Kom innom Netty for en god og veiledende BH- og undertøyshandel!

Fakta Netty

  • Netty Undertøy AS er en butikk lokalisert i Bergen sentrum. De tilbyr et bredt utvalg av lekkert undertøy i flere kategorier. som passer for kvinner i alle aldersgrupper. De har alt fra størrelse A-cup til JJ-cup i flere kjente merker. De kan trygt si at de er en av Europas største spesialbutikker.
  • Hos Netty kan du finne merker som PrimaDonna, Marie Jo, Magic, LingaDore, Lady Avenue, Freya, Femilet, Felina Fantasie Damella, Chantelle, Calvin Klein, Calida, Aubade og Anita
  • Adresse: Starvhusgaten 3, 5014 BERGEN
  • Tlf: 995 09 613
  • E-post: post@netty.no
  • Web: netty.no
  • Facebook: @nettyundertoy
  • Instagram: @netty_bergen
  • Åpningstider: Mandag-fredag 10-18, torsdag 10-19 og lørdag 10-18

Tekst: Malin Johansen | Foto: Netty
 

Følg IN magasinet på Facebook